Restorani
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restorani

Rezervacija Restorani

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Jurija Gagarina 20 đ, Novi Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

Pon-Sub: 08:00-12:00, Ned: 12:00 - 00:00

Muzika

Prigodna muzika

Kapacitet

120 osoba

→ O RESTORANU DESPACITO

 

Novobeogradski blok A bogatiji je za jedinstveni restoran visoke kategorije u ovom delu grada. Restoran Despacito smešten je na idealnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Delta City-ja, Airport City-ja, mnogobrojnih poslovnih objekata, kao i hotela Hayatt, Falkensteiner, IN Hotela, Crowne Plaze, a tačna adresa je Jurija Gagarina 20 đ.

Elegantni enterijer u kombinaciji sa modernim elementima i prijatnim osvetljenjem čini restoran Despacito idealnim izborom za poslovne sastanke, porodična okupljanja i nezaboravna druženja, a kapacitet restorana iznosi 120 gostiju. Za goste kojima smeta duvanski dim obezbeđeno je 60 nepušačkih mesta. Prijatnu atmosferu upotpunjuje lagana ambijentalna muzika.

Restoran nudi privatni, besplatani parking za 50 vozila, koji je na raspolaganju gostima, kao i baštu koja obiluje zelenilom i cvećem, a odiše elegancijom i udobnošću.

Za sve goste obezbeđen je i besplatan internet. Ljubazno osoblje vam stoji na raspolagaju kada je u pitanju pomoć ili sugestija oko izbora nekog od specijaliteta, bilo da se radi o prvoklasnoj morskoj ribi, najkvalitetnijem steku ili pasti koju sami proizvode. Uz izvrsnu hranu, koja budi sva čula, savršeno će se uklopti jedno od mnogobrojnih besprekornih vina koja imaju u ponudi. Tu su bela, roze i crvena vina, penušava vina i šampanjci, kao i slatka pojačana vina. Naravno, moguće je popiti i vina na čašu. U jelovniku ovog restorana naći ćete i veliki broj predjela, salata, rižota, dezerta, kao i posebna vegetarijanska jela.

Gastronomski raj za svačiji ukus i hedonizam su reči koje najbolje opisuju Despacito. Iz bara restorana dolazi veliki broj alkoholnih koktela za čiju pripremu koriste samo premium pića.

Ovo je samo deo sadržaja koji vam pruža restoran Despacito, a kako biste osetili potpuni užitak i atmosferu, posetite Novi Beograd.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za Despacito restoran:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za Despacito restoran:

Da, rezervacije se obavljaju preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da, besplatan parking sa 50 mesta.

Plaćanje kreditnim karticama:

Moguće je plaćanje u restoranu Despacito Visa i Master card.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u Despacito restoranu.

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Despacito: 062/262-212

Slike Restorani

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restorani

NOVA GODINA BEOGRAD - Restorani - DOCEK NOVE 2020. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2020 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062/262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2020. godinu!

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 5 =
(0) Komentara