Restoran Devetka
- Rezervacije: 062/262-212
(2)

Program Restoran Devetka

Rezervacija Restoran Devetka

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kneza Višeslava 25, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00h - 23:00h

Muzika

Sve vrste muzike

Kapacitet

145 ljudi

ADRESA: Kneza Višeslava 25, Beograd.

INFO&REZ: 062/262-212

Restoran Devetka - nacionalna kuća, nalazi se na adresi Kneza Višeslava 25, u samom srcu park-šume Košutnjaka u predivnom zelenilu i miru stoletnih četinara. U skladu sa mestom na kom se nalazi, restoran Devetka liči na šumski zamak i nudi na tri nivoa četiri ugostiteljska sadržaja sa kvalitetom od četiri zvezdice i to: nacionalnu starogradsku kuhinju – starih srpskih gotovih jela i manastirskih đakonija, pečenja, mesa i povrća ispod sačeva, stekova, medaljona i pogača iz crepulje i internacionalnu – svih svetskih kuhinja. Uz ovako bogatu ponudu jela, nudimo i najkvalitetnija vina svetskih i domaćih najčuvenijih vinogorja. Naša domacica restorana će sve posetioce dočekati i odvesti do stola, gde će ih smestiti i u izboru pića i jela im pomoći visokostručni i specijalno edukovani konobari i šefovi. Ovu ponudu prati i animir muzički program, a po potrebi i folklor.

Sale restorana Devetka su ozvučene, sa regulacijom jačine zvuka, klimatizovane i sa svetlima na podešavanje po segmentima. Imamo terasu sa 250 sedišta, kamin salon sa 35 sedišta, restoran salu sa 110 sedišta i svečanu dvoranu za sve vrste svečanih priredbi ( savetovanja, sednice, kokteli, prezentacije, ispraćaje, svadbe i rođendane ) do 200 sedišta. Tu je takođe i parking za 100 vozila i pristup i parking za autobuse. Radno vreme je od 09h – 23h svakog dana, a po želji posetioca i duže. Voljni smo da svoje usluge pružimo i van restorana. Dobrodošli!

Slike Restoran Devetka

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

ADRESA Restoran Devetka

NOVA GODINA BEOGRAD - Restoran Devetka - DOCEK NOVE 2019. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2019 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062-262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2019. godinu!

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

6 + 8 =
(2) Komentara
Helena
Helena
Veoma lep i prijatan restoram, toplo preporucujem svima!
11.06.2017.
Cista 10-ka!
Cista 10-ka!
I ako se restoran zove 9 ja bi mu dao čistu 10-ku zbog profesionalnosti! Bravo!
23.05.2017.