Restoran Devetka
- Rezervacije: 062/262-212
(2)

Program Restoran Devetka

Rezervacija Restoran Devetka

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kneza Višeslava 25, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00h - 23:00h

Muzika

Sve vrste muzike

Kapacitet

145 ljudi

ADRESA: Kneza Višeslava 25, Beograd.

INFO&REZ: 062/780-100

Restoran Devetka - nacionalna kuća, nalazi se na adresi Kneza Višeslava 25, u samom srcu park-šume Košutnjaka u predivnom zelenilu i miru stoletnih četinara. U skladu sa mestom na kom se nalazi, restoran Devetka liči na šumski zamak i nudi na tri nivoa četiri ugostiteljska sadržaja sa kvalitetom od četiri zvezdice i to: nacionalnu starogradsku kuhinju – starih srpskih gotovih jela i manastirskih đakonija, pečenja, mesa i povrća ispod sačeva, stekova, medaljona i pogača iz crepulje i internacionalnu – svih svetskih kuhinja. Uz ovako bogatu ponudu jela, nudimo i najkvalitetnija vina svetskih i domaćih najčuvenijih vinogorja. Naša domacica restorana će sve posetioce dočekati i odvesti do stola, gde će ih smestiti i u izboru pića i jela im pomoći visokostručni i specijalno edukovani konobari i šefovi. Ovu ponudu prati i animir muzički program, a po potrebi i folklor.

Sale restorana Devetka su ozvučene, sa regulacijom jačine zvuka, klimatizovane i sa svetlima na podešavanje po segmentima. Imamo terasu sa 250 sedišta, kamin salon sa 35 sedišta, restoran salu sa 110 sedišta i svečanu dvoranu za sve vrste svečanih priredbi ( savetovanja, sednice, kokteli, prezentacije, ispraćaje, svadbe i rođendane ) do 200 sedišta. Tu je takođe i parking za 100 vozila i pristup i parking za autobuse. Radno vreme je od 09h – 23h svakog dana, a po želji posetioca i duže. Voljni smo da svoje usluge pružimo i van restorana. Dobrodošli!

Slike Restoran Devetka

ADRESA Restoran Devetka

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde.
Ekipa Kuda Večeras servisa za rezervacije želi Vam Srećnu Novu Godinu.

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 3 =
(2) Komentara
Helena

Helena

Veoma lep i prijatan restoram, toplo preporucujem svima!
11.06.2017. by Helena
Cista 10-ka!

Cista 10-ka!

I ako se restoran zove 9 ja bi mu dao čistu 10-ku zbog profesionalnosti! Bravo!
23.05.2017. by Cista 10-ka!