Restoran Dorian Gray
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Dorian Gray

Rezervacija Restoran Dorian Gray

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kralja Petra 87, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

→ O RESTORANU DORIAN GRAY

Restoran Dorian Gray nalazi se na gornjem Dorćolu. Mesto na kojem se nalazi svakako je jedna od najlepših strana ovog restorana. Često opisivan kao srce grada, Gornji Dorćol se nalazi tik do šoping zone oko Knez-Mihajlove ulice i do starog Kalemegdanskog parka sa beogradskom tvrđavom iza njega.

Najlepše zgrade Dorćola potiču iz doba u kojem je i Dorijan Grej (Dorian Gray) Oskara Vajlda koračao ulicama Londona, sa kraja XIX i početka XX veka.

Danas je Gornji Dorćol pretežno stambena četvrt dovoljno mirna za opuštenu jutarnju kafu, a dovoljno živa za još jedno piće kasno u noći. Ulica Strahinjića Bana omiljeno je mesto za one koji žele da vide i da budu viđeni, prava manekenska pista za sve u Beogradu koji se osećaju mladi i lepi.

"Oni koji u lepim stvarima nalaze ružna značenja, pokvareni su, a nisu šarmantni. Oni koji u lepim stvarima nalaze lepa značenja, posvećeni su. Za njih ima nade. Odabrani su oni kojima lepe stvari znače samo lepotu" - Oskar Vajld (Oscar Wilde).

Misao o lepoti Oskara Vajlda, najgenijalnijeg ekscentrika ikada, bila je i vodilja vlasnika restrana kada se 2004. godine rađala ideja o restoranu Dorian Gray. Lep, autentičan ambijent koji podseća na scenografiju u kojoj se odigrava scena iz nekog Vajldovog romana.

Lepa hrana, isprepletani ukusi različitih kontinenata, najegzotičniji mirisi i začini. Engleski doručak za početak dana, francuski ručak i čaša najboljeg vina za romantični trenutak, popodnevni predah uz kafu i Oscar Wilde kolač i lagana večera uz salatu.

Ukoliko je Vaš odabir uz njihove vrsne specijalitete čaša kvalitetnog vina, onda isprobajte dobro poznato vino Vukoje, koje se proizvodi u Trebinju. U Beogradu se nalazi vinska galerija Vukoje čije proizvode možete degustirati baš tamo. Zbog asvog autentičnog ukusa, ovo je naša topla preporuka za pravi užitak.

 

Lepa energija koju se uvek razmenjuje sa gostima, koji su i više od toga. Oni su zapravo prijatelji koji zajedno sa ovim restoranom uživaju u kosmopolitskom duhu koji širi, šiku engleske dekadencije, u hedonizmu svih čula.

Restoran radi tokom cele godine, kao i njegova bašta. Njen kapacitet je 45 mesta, a zamišljena je tako da bude zastakljena sa tri strane.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za restoran Dorian Gray:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za restoran Dorian Gray:

Da, rezervacije se obavljaju preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Moguće je plaćanje u restoranu Dorian Gray Visa i Master card.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u restoranu Dorian Gray.

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Dorian Gray: 062/262-212

 

 

Slike Restoran Dorian Gray

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Dorian Gray

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara