Restoran Durmitor
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Durmitor

Rezervacija Restoran Durmitor

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Omladisnkih brigada 16a, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 00:00

Muzika

Prigodna muzika

Tradicionalan ambijent, magični specijaliteti naiconalne kuhinje i bogata ponuda vina, tri su glavne stavke koje će vas dočekati u restoranu Durmitor. Mesto koje postoji dugi niz godina, i dan, danas jedan je od najposećenijih restorana u Beogradu.

 

RESTORAN DURMITOR BEOGRAD

 

Restoran Durmitor je odlično mesto gde se spajaju tradicija i moderno doba. Svaki zalogaj u ovom restoranu priča svoju priču, a svako vino savršeno se uklapa u svako jelo. Restoran Durmitor obiluje tradicionalnim sitnicama koje krase ceo ambijent i čine ovaj restoran toliko posebnim.

Šta god da poručite iz njihove ponude, budite sigurni da je savršeno spremljeno. Svako jelo priprema se po jedinstvenom, i samo njima poznatom receptu.

Restroran je otvoren davne 1993. godine i od tada nikada nije izneverio nijednog gosta. Restoran Durmitor je idealan kako za poslovni ručak, tako i za porodični. Teletina, jagnjetina i jaretina ispod sača samo su deo bogate ponude koju ne smete propustiti.

Oni koji ipak žele nešto drugo, tu su riblji specijaliteti kao i jela sa roštilja. Restoran će zadovoljiti svačiji ukus, pa i onima sa istančanim ukusom.

Dozvolite sebi čist hedonizam i uputite se ka najboljem restoranu nacionalne kuhinje – restoran Durmitor.

 

RESTORAN DURMITOR ADRESA

 

Popularni restoran Durmitor nalazi se na odličnoj lokaciji, u pitanju je adresa Omladinskih brigada 16a, Beograd.

 

RESTORAN DURMITOR KONTAKT

 

Ukoliko želite da psoetite restoran Durmitor, preporučujemo vam da rezervišete mesto za vas i vaše prijatelje, a to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Restoran Durmitor

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Durmitor

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

4 + 5 =
(1) Komentara
Ivan
Ivan
Najbolji restoran nacionalne kuhinje!
02.02.2021.