Restoran Dušanovo carstvo
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Dušanovo carstvo

Rezervacija Restoran Dušanovo carstvo

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vojvode Sime Popovića 11, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 20:00

Muzika

Prigodna muzika

 

Na magičnoj lokaciji koja nudi kompletno uživanje i poseban doživljaj, nalazi se restoran Dušanovo carstvo. Ako ste u šetnji Zvezdarskom šumom, ne propustite priliku da doživite pravi hedonistički ugođaj koji ovaj restoran nudi.

 

RESTORAN DUSANOVO CARSTVO BEOGRAD

 

Restoran Dušanovo carstvo Beograd je mesto odličnih ukusa i prijatnog druženja. Odličan je za recimo, porodičan ručak jer restoran poseduje igralište za najmlađe koji će na psoeba način uživati ovde tokom boravka. 

Poseduje veliko dvorište, sam restoran je u prirodnom hladu a dečija igraonica naalzi se i unutra i spolja, što omogućuje zabavu najmlađima u bilo koje doba. Prijatan ambijent je ono što čini resotran Dušanovo carstvo posebnim i drugačijim od drugih.

Uživaćete u vrhunskoj nacionalnoj kuhinji koja se ovde sa puno ljubavi priprema. Pored specijaliteta, tu je i vrhunska kafa kao i bogata ponuda kolača i poslastica za kompletan užitak.

U svom prirodnom okruženju, zaista je zadovoljstvo sedeti u restoranu Dušanovo carstvo. Nakon duge šetnje koz Zvezdarsku šumu, uputite se pravo ka restoranu i doživite prave čarolije restorana na pravi način.

 

RESTORAN DUSANOVO CARSTVO ADRESA

 

Kao šro smo pomenuli restoran Dušanovo carstvo nalazi se na obodima Zvezdarske šume, na adresi Vojvode Sime Popovića 11, Beograd.

 

RESTORAN DUSANOVO CARSTVO KONTAKT

 

Ukoliko želite da rezervišete mesto u restoranu Dušanovo carstvo, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Restoran Dušanovo carstvo

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Dušanovo carstvo

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Sneza
Sneza
Prelepo porodično mesto koje obožavamo!
21.01.2021.