Restoran Dva Štapića
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Dva Štapića

Rezervacija Restoran Dva Štapića

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

Kao jedan od najpoznatijih restorana kineske kuhinje, Dva Štapića odavno je potpuno opravdao sva očekivanja kada su njihovi specijaliteti u pitanju. Dva Štapića restoran sigurno ćete zavoleti već na prvi ukus. Spoj kineske i azijske kuhinje ono je što čini ovo mesto neverovatnim i obaveznim za posetiti. Dozvolite sebi hedonizam kakav zaslužujete i prepustite se ukusima koje niste probali do sada.

 

 

DVA ŠTAPIĆA BEOGRAD

 

Fantastični ukusi restorana Dva štapića odvešće vas u daleku Aziju gde ćete isprobati neverovatne specijalitete i budite uvereni da će vam ovo postati jedan od omiljenih restorana. Jedinstveni enterijer je pre svega vrlo prijatan za uživanje u ručku ili večeri sa vašim najdražima. Ono što je super za ovaj restorana i prednost vama jeste što se nalaze Shopping centrima pa nakon celodnevne kupovine možete svratiti ovde i najesti se kvalitetno. Šefovi kuhinje Dva štapića već godinama pripremaju ove specijalitete na jedinstven način i po receptu koji samo oni znaju zato budite sigurni da će vam se veoma dopasti.

Od azijskih specijaliteta ovde isprobajte taljandsku salatu, pileća prsa u sosu od jabuka, ili neke od specijaliteta od bifteka na njihov način.

Takođe imaju i vrhunsku uslugu koja će vam uvek vrlo rado pomoći pri odabiru i smernicama oko ukusa.

 

 

DVA ŠTAPIĆA LOKACIJE

Poznato je da se restorani Dva štapića nalaze na nekoliko lokacija, pored lokacije u Ušće Shopping centru nalaze se i u Belvilu Jurija Gargarina 14v, Kneza Miloša 15, i Bul. Zorana Đinđića 12d.

 

DVA ŠTAPIĆA KONTAKT

Ukoliko biste želeli da rezervišete neko mesto za vas i vaše prijatelje kako biste u miru uživali u specijalitetima restorana Dva štapića , možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Restoran Dva Štapića

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

ADRESA Restoran Dva Štapića

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 8 =
(1) Komentara
Sanja
Sanja
Savršeni ukusi i jedinstveni su! Super!
30.03.2020.