Restoran Golf
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Golf

Rezervacija Restoran Golf

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kneza Višeslava 23, Beograd,

Vidi na mapi

Radno vreme

8h - 00h

Muzika

Prigodna

Kapacitet

250 mesta

U najlepšem delu Beograda u Košutnjaku nalazi se restoran Golf, koji pre svega ima dugu tradiciju i istorijski značaj. Postoji od 1954. godine i poznato je da se nalazi u zaštićenom prostoru jer je služio ličnim potrebama Pavla Karađorđevića i kao takav, postao je od davnina vrlo popularan među javnim ličnostima širom sveta.

Vrlo specijalnog ambijenta, Golf restoran već posle prve posete postane jedan od omiljenih koji ćete rado posećivati. Idiličnog pogleda na šumu dok uživate unutar restorana, učiniće da se ovde osećate zaista posebno.

 

RESTORAN GOLF BANOVO BRDO


Enterijer restorana Golf je vrlo prijatan, neupadljivih boja i sitnica koje krase ovo mesto učiniće da se zajedno sa vašim najdražima osećate vrlo prijatno. Neverovatan sklop svega što okružuje ovaj restoran, po najviše prelepo zelenilo Košutnjak šume, doprineće da vaš izlazak ovde bude poseban i romantičan, tako da posle večere možete uživati u kvalitetnoj šetnji put šume sa vašom dragom osobom.

U ovom restoranu prave se najbolje proslave Nove godine, obeležavaju se vaši važni datumi, obavljaju se poslovni sastanci i naravno restoran Golf možete iznajmiti za venčanje i doživeti zaista poseban način veselja.

 

RESTORAN GOLF KOSUTNJAK

U restoranu Golf takođe ćete uživati u najlepšim ukusima nacionalne i internacionalne kuhinje kao i specijalitetima od ribe. Imajući u vidu da svaki gost ima poseban karakter i ukus, nema sumnje da će vas ovaj restoran oduševiti, jer raznovrsna ponuda ostavi svakoga bez daha. Poznato je da svaki restoran ima neki svoj specijalitet i ono po čemu je opšte poznat, u restoranu Golf definitivno morate probati punjenu pljeskavicu koja je zaista neverovatna i to je ono što preporučuje svako ko je posetio onaj sjajan restoran, a ne smemo izostaviti ni sjajno spremljen biftek koji možete probati sa različitim prelivima po želji. Bogata ponuda pića očaraće vas, a mi vam preporučujemo da isprobate vina jer restoran Golf ima vrlo kvalitetnu ponudu domaćih i stranih vinarija, i nezaobilaznu kvalitetnu rakiju, posebno dunjevaču izuzetnog kvaliteta.

 

U restoranu Golf često možete čuti živu muziku, tako da će vam veče u ovom restoranu biti izuzetno zanimljivo i nema sumnje da ćete uživati.

 

 RESTORAN GOLF ADRESA

Restoran se nalazi u ulici Kneza Višeslava 23, i ono što je važno ispred je parking restorana tako nećete brinuti gde ćete se parkirati.

 

RESTORAN GOLF KONTAKT

Ukoliko želite najbolje mesto u restoranu Golf, rezervaciju možete izvršiti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, Whatsapp)

 

Slike Restoran Golf

Dodatne informacije

Parking

DA

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

DA
ADRESA Restoran Golf

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara