Restoran Hajduk
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Hajduk

Rezervacija Restoran Hajduk

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Milana Rakića 48, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

11:00 - 00:00

Muzika

Tamburice

Restoran Hajduk koji iza sebe ima dugogodišnju tradiciju, nalazi se na Zvezdari i pruža sjajne nacionalne i tradicionalne specijalitete.

 

RESTORAN HAJDUK LION 


Restoran Hajduk Lion je restoran sa dugom tradicijom u ugostiteljstvu idealan je izbor za popodnevni ručak sa vašim prijateljima ili porodicom. U ponudi restorana možete pronaći vrhunske domaće specijalitete pripremljene na poseban način od strane šefa kuhinje. Pored sjajne hrane, možete se opustiti uz sjajne aperitive i vrhunska vina.

Ambijent restorana Hajduk na Lionu satkan je u kombinaciji tradicionalnog i modernog stila, a ukrašen je starim kaminom koji održava domaću tradiciju. Kada dođu letnji dani, restoran Hajduk vam nudi predivnu baštu okruženu zelenilom koja će vam pružiti prijatan odmor u vrelim danima uz vaše omiljeno piće.

 

RESTORAN HAJDUK LOKACIJA 


Ukoliko se odlučite da posetite restoran Hajduk, reći ćemo vam da se nalazi na sjajnoj lokaciji na Zvezdari, odnosno na adresi Milana Rakića 48, Beograd.

 

RESTORAN HAJDUK KONTAKT 


Vaše mesto u restoranu Hajduk možete rezervisati pozivom na kontakt telefon 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

Slike Restoran Hajduk

Dodatne informacije

Parking

Da.

Engleski jezik

Da.

Pušenje

Da.

i


ADRESA Restoran Hajduk

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nikola
Nikola
Sjajan restoran sa izvrsnom kuhinjom! ČISTA PETICA, SVE PREPORUKE!!!
06.07.2020.