Restoran Harmonija
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Harmonija

Rezervacija Restoran Harmonija

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Autoput za Zagreb, E70 18, Beograd

Vidi na mapi

Restoran Harmonija je jedan od najlepših restorana u Beogradu gde možete organizovati proslavu iz snova. Uživaćete u luksuznom ambijentu i atmosferi koja će vas ostaviti bez reči. Ako želite proslavu o kojoj će se pričati, ovo je savršeno mesto za vas. 

Restoran Harmonija Nova godina je posebna prilika da uživate u večeri koja nam donosi mnogo toga novog i uzbudljivog.

 

RESTORAN HARMONIJA BEOGRAD

 

Restoran Harmonija Beograd je mesto najlepših trenutaka u kojima ćete uživati sa vašim najdražima. Restoran je idealan za sve vrste proslava, od venčanja, rođendana, rođenja pa sve do korporativnih proslava i dočeka Nove godine. Spremite se za vrhunski provod i najlepše želje koje vam garantuje restoran Harmonija.

Ono što je važno napomenuti, jeste da je ovde organizovan veliki beoj proslava koje su protekle fenomenalno, zato budite sigurni da će sve biti organizovano sa puno pažnje i kreativnosti.

 

RESTORAN HARMONIJA ADRESA

Prelepi restoran Harmonija nalazi se na lokaciji - Autoput za Zagreb E70 18, Beograd.

 

RESTORAN HARMONIJA KONTAKT

Ukoliko želite da organizujete vaš poseban dan u restoranu Harmonija, to mođete učiniti putem broja 062/262-212 (sms ,Viber, WhatsApp).

 

Slike Restoran Harmonija
ADRESA Restoran Harmonija

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara