Restoran Izlog
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restoran Izlog

Rezervacija Restoran Izlog

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

27. marta 40, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

00-24h

Restoran Izlog nalazi se u samom centru grada, na veoma pristupačnoj lokaciji odakle god da idete. Vrata restorana su otvorena 24h, što znači da u svako doba dana možete svratiti na ručak, večeru ili doručak sa vašim prijateljima ili vašim najbližim.

 

IZLOG RESTORAN BEOGRAD


Izlog restoran Beograd jedan je od retkih restorana u Beogradu koji radi celu noć i u koji možete svratiti nakon burnog provoda na najslađi doručak. U ponudi restorana možete pronaći veliki izbor pića, kao i koktela koji su pripremljeni po posebnim receptima. Pored toga, tu je i glamurozna ponuda hrane, gde možete pronaći obrok za svako doba dana, bilo to da je doručak, ručak ili večera.

Ambijent restorana Izlog očaraće vas svojom svežinom i kontrastom živahnih boja koje su majstorski uklopljene sa bojama garniture restorana. Enterijer je sačinjen u kombinaciji drveta, cigle i kože koje vam daju potpuni užitak i unikatan osećaj.

 

RESTORAN IZLOG ADRESA


Restoran Izlog nalazi se u centru grada, na veoma pristupačnoj lokaciji na adresi 27. marta 40, Beograd. U blizini restorana Izlog nalazi se bar Burrito i Drina , tako da nakon uzbudljive večeri u ovom baru, možete svratiti u Izlog na ukusnu večeru.

 

RESTORAN IZLOG KONTAKT


Broj telefona za rezervaciju vašeg mesta u restoranu Izlog je 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

Slike Restoran Izlog

Dodatne informacije

Parking

Da. Ulični i gradski

Plaćanje kreditnom karticom

Da.

Engleski jezik

Da.

Pušenje

Da.

ADRESA Restoran Izlog

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 9 =
(0) Komentara