Restoran La Mirage
- Rezervacije: 062-262-212
(2)

Program Restoran La Mirage

Rezervacija Restoran La Mirage

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Maldena Stojanovića 2a, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

Pon - Ned: 09:00 - 11:00

Muzika

Prigodna muzika

Restoran La Mirage je pravi gastronomski raj u srcu Beograda odnosno na Dedinju, u elitnom delu Beograda. Očaraće vas svojim raznovrsnim ukusima i veoma prijatnim ambijentom.

 

RESTORAN LA MIRAGE DEDINJE

 

Nagradite sebe ili svoju porodicu sjajnim gastronomskim specijalitetima u sjajnom ambijentu restorana La MIrage na Dedinju. Profesionalno i veoma ljubazno osoblje pružiće vam fantastičan ugođaj u toplom i veoma prijatnom ambijentu restorana.

Restoran La Mirage raspolaže sa veoma elegantnom baštom okruženom zelenilom kao i sa igralištem za decu, gde se vaša deca mogu zabavljati dok vi uživate u sjajnim specijalitetima šefa kuhinje. Fantastične specijalitete koja će razbuditi sva vaša čula, možete pronaći u cenovniku restorana.

La Mirage restoran je veoma pogodan za kafu ili ručak nakon napornog dana na poslu, jer njegov će vas njegov ambijent i sjajna usluga očarati, te ćete poželeti da se ponovo vratite.

 

RESTORAN LA MIRAGE LOKACIJA


Restoran La Mirage nalazi se na mirnoj lokaciji u elitnom delu Beograda, u naselju Dedinje na adresi Mladena Stojanović 2a, Beograd. Sjajna lokacija, fenomenalan ambijent i vrhunska usluga će vas dočekati na poznatoj lokaciji restorana.

 

RESTORAN LA MIRAGE KONTAKT


Svoje mesto za ručak ili večeru u restoranu La Mirage možete rezervisati pozivom na kontakt telefon 011 266 33 66 ili 066 266 337.

Slike Restoran La Mirage

Dodatne informacije

Parking

Ulični i gradski parking

Plaćanje kreditnom karticom

Da. Visa i Master card

Engleski jezik

Da.

Pušenje

Da.
ADRESA Restoran La Mirage

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(2) Komentara
Rajko
Rajko
Savršena bašta uz laganu muziku pored nežnih zvukova fontane, predstavlja predivan ambijent za opuštanje...
24.07.2020.
Stefan
Stefan
Čista petica za kuhinju restorana, ali i za ambijent!
22.07.2020.