Restoran La teniza
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran La teniza

Rezervacija Restoran La teniza

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Resavska 23, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00-01:00

Muzika

Prigodna muzika

→ O RESTORANU LA TENIZA

Restoran Le Teniza nalazi se u Resavskoj ulici 23, između Crkve Svetog Marka i Beograđanke. Otvoren je 2012. godine i smešten u dvorište poslovne zgrade koja odiše mirom i omogućava da predahnete, osvežite se i krenete dalje u nove pobede. Tokom toplih dana možete uživati i u letnjoj bašti, u kojoj većina Beograđana nalazi spas od sparine i gradske gužve tokom celog dana.

Restoran Le Teniza predstavlja idealno mesto kako za poslovni ručak i ozbiljne poslovne razgovore, tako i za ćaskanje sa prijateljima, opuštena druženja ili porodični izlazak uz dobru hranu i piće. Svakodnevno možete uživati u savršeno pripremljenim jelima kontinentalne kuhinje uz pregršt vrhunskih sortnih vina, koktela sa sveže ceđenim voćem kao i raznim vrstama kafe.

Ono što uvek možete očekivati u restoranu Le Teniza jesu pre svega zdravi obroci koje prave od svežih namirnica koje svakodnevno biraju na našim pijacama. Podržavaju i lokalne proizvođače hrane koji im dostavljaju sveže meso, ribu, sireve, začinske biljke i druge namirnice koje ukus jela čine jedinstvenim. Trude se da uvek nabavljaju namirnice organskog porekla.

Ukoliko imate posebnih želja uvek vam mogu izaći u susret i pripremiti jela specijalno prema svim vašim zahtevima ili potrebama vaših poslovih partnera, saradnika ili najbližih. Otvoreni su i spemni za svaku vrstu dogovora kako biste imali što prijatniji boravak u restoranu.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za restoran La Teniza:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

Elektronske rezervacije za restoran La Teniza:

Da, preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Da. Visa i Master card su u upotrebi u restoranu La Teniza.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u restoranu La Teniza.

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran La Teniza: 062-262-212

Slike Restoran La teniza

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran La teniza

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara