Restoran La teniza
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restoran La teniza

Rezervacija Restoran La teniza

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Resavska 23, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00-01:00

Muzika

Prigodna muzika

→ O RESTORANU LA TENIZA

Restoran Le Teniza nalazi se u Resavskoj ulici 23, između Crkve Svetog Marka i Beograđanke. Otvoren je 2012. godine i smešten u dvorište poslovne zgrade koja odiše mirom i omogućava da predahnete, osvežite se i krenete dalje u nove pobede. Tokom toplih dana možete uživati i u letnjoj bašti, u kojoj većina Beograđana nalazi spas od sparine i gradske gužve tokom celog dana.

Restoran Le Teniza predstavlja idealno mesto kako za poslovni ručak i ozbiljne poslovne razgovore, tako i za ćaskanje sa prijateljima, opuštena druženja ili porodični izlazak uz dobru hranu i piće. Svakodnevno možete uživati u savršeno pripremljenim jelima kontinentalne kuhinje uz pregršt vrhunskih sortnih vina, koktela sa sveže ceđenim voćem kao i raznim vrstama kafe.

Ono što uvek možete očekivati u restoranu Le Teniza jesu pre svega zdravi obroci koje prave od svežih namirnica koje svakodnevno biraju na našim pijacama. Podržavaju i lokalne proizvođače hrane koji im dostavljaju sveže meso, ribu, sireve, začinske biljke i druge namirnice koje ukus jela čine jedinstvenim. Trude se da uvek nabavljaju namirnice organskog porekla.

Ukoliko imate posebnih želja uvek vam mogu izaći u susret i pripremiti jela specijalno prema svim vašim zahtevima ili potrebama vaših poslovih partnera, saradnika ili najbližih. Otvoreni su i spemni za svaku vrstu dogovora kako biste imali što prijatniji boravak u restoranu.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za restoran La Teniza:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

Elektronske rezervacije za restoran La Teniza:

Da, preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Da. Visa i Master card su u upotrebi u restoranu La Teniza.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u restoranu La Teniza.

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran La Teniza: 062-262-212

Slike Restoran La teniza

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran La teniza

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

4 + 6 =
(0) Komentara