Restoran Le Moliere
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Le Moliere

Rezervacija Restoran Le Moliere

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Zmaj Jovina 11, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

60 + 100

→ O RESTORANU LE MOLIERE

 

Doživite duh Pariza u srcu Beograda! Restoran Le Moliere nalazi se u pešačkoj zoni centra grada, u Zmaj Jovinoj 11, na spoju sa Knez Mihajlovom ulicom. Le Moliere je autentični restoran koji nudi specijalitete francuske kuhinje, kao i odabrana internacionalna i srpska jela.

Konceptualno, restoranska ponuda se bazira na prirodnim ukusima, svežini proizvoda kao i opuštenosti za stolom.

Tradicionalna, kao i moderna jela, očaraće i najveće sladokusce u ambijentu dostojnom najboljih pariskih restorana. Ono što će vaš doživljaj upotpuniti je veliki izbor kvalitetnih francuskih kao i italijanskih i srpskih vina.

Težnja restorana Le Moliere je da prenese autentičnu francusku atmosferu u srpsku prestonicu uz pomoć kvalitetne prepoznatljive kuhinje, ljubaznog osoblja i šarmantnog ambijenta.

Restoran ima dva nivoa i kapaciteta je do 60 ljudi, a ima i prelepu baštu, koja izlazi na Knez Mihajlovu ulicu sa 100 mesta.

Restoran Le Moliere predstavlja i savršen izbor ukoliko tragate za idealnim prostorom za priređivanje privatnih i poslovnih ručkova i večera, porodičnih slavlja, koktela, organizovanja prezentacija i drugih vrsta aktivnosti.

Ljubazno osoblje, koje svoj posao obavlja izuzetno profesionalno, pobrinuće se da u restoranu Le Moliere iskusite i jedinstveno uživanje u svojevrsnom spoju sofisticiranosti i opuštenosti.

I enterijer i eksterijer restorana Le Moliere kreirani su vrlo pažljivo, sa primarnom idejom ostvarivanja maksimalnog komfora i hedonizma gostiju. Ono što je veoma bitno jeste da je restoran Le Moliere pet friendly mesto, tako da ovde možete uživati sa svojim ljubimcem.

Restoran Le Moliere pleni i osvaja svoju publiku, toplom atmosferom, izvrsnom kuhinjom, domaćinskom toplinom usluge. Na prvom mestu je svakako njegova kuhinja, sa kuvarima koji imaju ozbiljno internacionalno iskustvo.

Profesionalno i ambiciozno osoblje, dobro uigran tim i težnja za zadovoljenjem svakog zahteva i najprobirljivijih gostiju su rezultat desetogodišnje tradicije restorana Le Moliere. 

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za restoran Le Moliere:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za restoran Le Moliere:

Da, preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.


Plaćanje kreditnim karticama
:

Da. Visa i Master card se koriste u restoranu Le Moliere.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik  u restoranu Le Moliere.


Slična mesta
:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran  Le Moliere : 062/262-212 

Slike Restoran Le Moliere

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Le Moliere

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara