Restoran Le Moliere
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Le Moliere

Rezervacija Restoran Le Moliere

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Zmaj Jovina 11, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

60 + 100

→ O RESTORANU LE MOLIERE

 

Doživite duh Pariza u srcu Beograda! Restoran Le Moliere nalazi se u pešačkoj zoni centra grada, u Zmaj Jovinoj 11, na spoju sa Knez Mihajlovom ulicom. Le Moliere je autentični restoran koji nudi specijalitete francuske kuhinje, kao i odabrana internacionalna i srpska jela.

Konceptualno, restoranska ponuda se bazira na prirodnim ukusima, svežini proizvoda kao i opuštenosti za stolom.

Tradicionalna, kao i moderna jela, očaraće i najveće sladokusce u ambijentu dostojnom najboljih pariskih restorana. Ono što će vaš doživljaj upotpuniti je veliki izbor kvalitetnih francuskih kao i italijanskih i srpskih vina.

Težnja restorana Le Moliere je da prenese autentičnu francusku atmosferu u srpsku prestonicu uz pomoć kvalitetne prepoznatljive kuhinje, ljubaznog osoblja i šarmantnog ambijenta.

Restoran ima dva nivoa i kapaciteta je do 60 ljudi, a ima i prelepu baštu, koja izlazi na Knez Mihajlovu ulicu sa 100 mesta.

Restoran Le Moliere predstavlja i savršen izbor ukoliko tragate za idealnim prostorom za priređivanje privatnih i poslovnih ručkova i večera, porodičnih slavlja, koktela, organizovanja prezentacija i drugih vrsta aktivnosti.

Ljubazno osoblje, koje svoj posao obavlja izuzetno profesionalno, pobrinuće se da u restoranu Le Moliere iskusite i jedinstveno uživanje u svojevrsnom spoju sofisticiranosti i opuštenosti.

I enterijer i eksterijer restorana Le Moliere kreirani su vrlo pažljivo, sa primarnom idejom ostvarivanja maksimalnog komfora i hedonizma gostiju. Ono što je veoma bitno jeste da je restoran Le Moliere pet friendly mesto, tako da ovde možete uživati sa svojim ljubimcem.

Restoran Le Moliere pleni i osvaja svoju publiku, toplom atmosferom, izvrsnom kuhinjom, domaćinskom toplinom usluge. Na prvom mestu je svakako njegova kuhinja, sa kuvarima koji imaju ozbiljno internacionalno iskustvo.

Profesionalno i ambiciozno osoblje, dobro uigran tim i težnja za zadovoljenjem svakog zahteva i najprobirljivijih gostiju su rezultat desetogodišnje tradicije restorana Le Moliere. 

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za restoran Le Moliere:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za restoran Le Moliere:

Da, preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.


Plaćanje kreditnim karticama
:

Da. Visa i Master card se koriste u restoranu Le Moliere.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik  u restoranu Le Moliere.


Slična mesta
:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran  Le Moliere : 062/262-212 

Slike Restoran Le Moliere

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Le Moliere

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara