Restoran Mali Pariz
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Mali Pariz

Rezervacija Restoran Mali Pariz

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Birčaninova 17, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

Pon-Sub: 08:00-00:00

Muzika

Prigodna muzika

→ O RESTORANU MALI PARIZ

Vešto ukomponovan spoj tradicionalnog šarma pariskih bistroa i savremenih tendencija u oblasti ugostiteljstva i gastronomije čine Mali Pariz nezaobilaznim mestom brojnih posetilaca različitih kultura koji, očarani rafiniranim stilom, ponudom i uslugom, rado uvek ponovo navraćaju.

Ugostiteljsku aktivnost započeo je sada već daleke 1927. godine. Od samog početka bio je otmeno, uzbudljivo i poznato mesto u kojem su podjednako uživali boemi, namerni gosti, slučajni prolaznici, hedonisti. Intimna atmosfera, prijatan ambijent, odabrana, kvalitetna muzika i nadasve izuzetna gastronomska ponuda, krase ovaj lokal. Kao nekad, i danas retko koga ostavlja ravnodušnim. Bogata gastronomska ponuda sa originalnim, znalački sastavljenim menijem, zadovoljiće i najprobirljivije goste, bilo da žele domaća, tradicionalna jela, ili jela francuske, italijanske i balkanske kuhinje.

Poseban kvalitet i primamljivost čine sveže domaće namirnice i način njihove obrade, stvarajući tako kompoziciju prefinjenog ukusa u kojem će uživati i najzahtevniji gosti. Uz to, ponuda vina iz renomiranih domaćih i stranih vinoteka doprinosi savršenom spoju sa gastronomskom ponudom, čija će konzumacija svaki boravak učiniti nezaboravnim.

U svojoj bogatoj istoriji, Mali Pariz je bio i ostao prestižni restoran u našem glavnom gradu, izdvajajući se i zauzimajući sam vrh omiljenih, ne samo po ambijentu, dobroj lokaciji i jedinstvenoj ponudi, već i po gostima koji su tu dolazili i danas dolaze. Među brojnim posetiocima tu su se mogli sresti članovi diplomatskog kora, ondašnjeg i današnjeg Beograda, poznati boemi, ugledni gosti iz sveta kulture i umetnosti, znameniti lekari i advokati, političari, slučajni prolaznici.

Bio je i ostao mesto gde su se okupljale mnoge generacije, gde se naročito gajio duh "druge kuće" i gde preovladava intimna, uzbudljiva, opuštena atmosfera. Gledajući današnji Beograd, koji je neminovno podlegao promenama, gubivši mesta jedno za drugim, Mali Pariz je i svojim imenom i tradicijom nastavio da živi duh starog i novog, postavši tako jedan od retkih simbola ovoga grada, mesto sastajanja i okupljanja, mesto zajedništva, prijateljstva, intime i ljubavi.

Objedinjavajući i negujući sve vrednosti prošlih vremena i današnjice, zasluženo zadovoljava sve kriterijume i osvaja sve goste.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za restoran Mali Pariz:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

Elektronske rezervacije za restoran Mali Pariz:

Da, preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Da. Visa i Master card su u upotrebi u restoranu Mali Pariz.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u restoranu Mali Pariz.

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Mali Pariz: 062-262-212

Slike Restoran Mali Pariz

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Mali Pariz

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara