Restoran Mali Pariz
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restoran Mali Pariz

Rezervacija Restoran Mali Pariz

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Birčaninova 17, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

Pon-Sub: 08:00-00:00

Muzika

Prigodna muzika

→ O RESTORANU MALI PARIZ

Vešto ukomponovan spoj tradicionalnog šarma pariskih bistroa i savremenih tendencija u oblasti ugostiteljstva i gastronomije čine Mali Pariz nezaobilaznim mestom brojnih posetilaca različitih kultura koji, očarani rafiniranim stilom, ponudom i uslugom, rado uvek ponovo navraćaju.

Ugostiteljsku aktivnost započeo je sada već daleke 1927. godine. Od samog početka bio je otmeno, uzbudljivo i poznato mesto u kojem su podjednako uživali boemi, namerni gosti, slučajni prolaznici, hedonisti. Intimna atmosfera, prijatan ambijent, odabrana, kvalitetna muzika i nadasve izuzetna gastronomska ponuda, krase ovaj lokal. Kao nekad, i danas retko koga ostavlja ravnodušnim. Bogata gastronomska ponuda sa originalnim, znalački sastavljenim menijem, zadovoljiće i najprobirljivije goste, bilo da žele domaća, tradicionalna jela, ili jela francuske, italijanske i balkanske kuhinje.

Poseban kvalitet i primamljivost čine sveže domaće namirnice i način njihove obrade, stvarajući tako kompoziciju prefinjenog ukusa u kojem će uživati i najzahtevniji gosti. Uz to, ponuda vina iz renomiranih domaćih i stranih vinoteka doprinosi savršenom spoju sa gastronomskom ponudom, čija će konzumacija svaki boravak učiniti nezaboravnim.

U svojoj bogatoj istoriji, Mali Pariz je bio i ostao prestižni restoran u našem glavnom gradu, izdvajajući se i zauzimajući sam vrh omiljenih, ne samo po ambijentu, dobroj lokaciji i jedinstvenoj ponudi, već i po gostima koji su tu dolazili i danas dolaze. Među brojnim posetiocima tu su se mogli sresti članovi diplomatskog kora, ondašnjeg i današnjeg Beograda, poznati boemi, ugledni gosti iz sveta kulture i umetnosti, znameniti lekari i advokati, političari, slučajni prolaznici.

Bio je i ostao mesto gde su se okupljale mnoge generacije, gde se naročito gajio duh "druge kuće" i gde preovladava intimna, uzbudljiva, opuštena atmosfera. Gledajući današnji Beograd, koji je neminovno podlegao promenama, gubivši mesta jedno za drugim, Mali Pariz je i svojim imenom i tradicijom nastavio da živi duh starog i novog, postavši tako jedan od retkih simbola ovoga grada, mesto sastajanja i okupljanja, mesto zajedništva, prijateljstva, intime i ljubavi.

Objedinjavajući i negujući sve vrednosti prošlih vremena i današnjice, zasluženo zadovoljava sve kriterijume i osvaja sve goste.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za restoran Mali Pariz:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

Elektronske rezervacije za restoran Mali Pariz:

Da, preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Da. Visa i Master card su u upotrebi u restoranu Mali Pariz.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u restoranu Mali Pariz.

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Mali Pariz: 062-262-212

Slike Restoran Mali Pariz

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Mali Pariz

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 4 =
(0) Komentara