Restoran Mali vrabac
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Mali vrabac

Rezervacija Restoran Mali vrabac

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Skadarska 34, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

Pon-Ned : 10:00 - 01:00

Muzika

Tamburaši

Kapacitet

210

→ O RESTORANU MALI VRABAC

 

Restoran Mali Vrabac nalazi se u samom srcu Beograda, u boemskoj četvrti Skadarlija. Sređen je  po uzoru na čaršiju iz 19. veka, odiše neverovatnim pozitivnim duhom i tradicijom Srbije koja je bila u usponu. Pored neizostavnih tamburaša, određenim danima čuveni folklorni ansambli nastupaju u ovom restoranu i prezentuju tradicionalnu srpsku igru.

Neka Vaše nepce obiđe svet uz ponudu internacionalnih specijaliteta koju su pripremili za vas, naravno – sa akcentom na kulinarske bisere domaće kuhinje. UZ sve što odaberete tu je i široki izbor pića, od kojih će stručno osoblje preporučiti najbolji dodatak jelu za koje se odlučite. Pored bezalkoholnih i toplih napitaka, pažljivo selektovana karta vina, kao i druga alkoholna pića, upotpuniće svaki obrok na savršen način.

Beogradu su pružili nešto više od obične vinoteke. U sklopu restorana nalazi se Vinoteka Skadarlija, gde u posebnoj atmosferi, ispunjenoj razgovorima, muzikom i mirisima dobre hrane postajete pravi ljubiljelji vina.

 

Ukoliko vam je potreban prostor za manje svadbe u centru Beograda, restoran Mali Vrabac je idelano mesto za vas. Restoran raspolaže sa dve sale, donje koja može da smesti 90 gostiju i gornje sale koja raspolaže sa 120 mesta i idealna je za sve vrste privatnih proslava.

Pored venčanja, u ponudi su i organizacije proslava dečijih rođendana, krštenja, punoletstva, godišnjica matura, proslave firmi, team building, poslovne prijeme, temeatske večeri, promocije, koktele.

Ukoliko budete imali potrebe za smeštajem u centru grada ili jednostavno želite da uhvatite predah, na raspolaganju vam stoji hotel Le Petit Piaf koji se nalazi u sklopu restorana.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za restoran Mali vrabac:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

Elektronske rezervacije za restoran Mali vrabac:

Da, preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Da. Visa i Master card su u upotrebi u restoranu Mali vrabac.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u restoranu Mali vrabac.

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Mali vrabac: 062-262-212

 

 

 

 

 

Slike Restoran Mali vrabac

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Mali vrabac

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara