Restoran Mali vrabac
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restoran Mali vrabac

Rezervacija Restoran Mali vrabac

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Skadarska 34, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

Pon-Ned : 10:00 - 01:00

Muzika

Tamburaši

Kapacitet

210

→ O RESTORANU MALI VRABAC

 

Restoran Mali Vrabac nalazi se u samom srcu Beograda, u boemskoj četvrti Skadarlija. Sređen je  po uzoru na čaršiju iz 19. veka, odiše neverovatnim pozitivnim duhom i tradicijom Srbije koja je bila u usponu. Pored neizostavnih tamburaša, određenim danima čuveni folklorni ansambli nastupaju u ovom restoranu i prezentuju tradicionalnu srpsku igru.

Neka Vaše nepce obiđe svet uz ponudu internacionalnih specijaliteta koju su pripremili za vas, naravno – sa akcentom na kulinarske bisere domaće kuhinje. UZ sve što odaberete tu je i široki izbor pića, od kojih će stručno osoblje preporučiti najbolji dodatak jelu za koje se odlučite. Pored bezalkoholnih i toplih napitaka, pažljivo selektovana karta vina, kao i druga alkoholna pića, upotpuniće svaki obrok na savršen način.

Beogradu su pružili nešto više od obične vinoteke. U sklopu restorana nalazi se Vinoteka Skadarlija, gde u posebnoj atmosferi, ispunjenoj razgovorima, muzikom i mirisima dobre hrane postajete pravi ljubiljelji vina.

 

Ukoliko vam je potreban prostor za manje svadbe u centru Beograda, restoran Mali Vrabac je idelano mesto za vas. Restoran raspolaže sa dve sale, donje koja može da smesti 90 gostiju i gornje sale koja raspolaže sa 120 mesta i idealna je za sve vrste privatnih proslava.

Pored venčanja, u ponudi su i organizacije proslava dečijih rođendana, krštenja, punoletstva, godišnjica matura, proslave firmi, team building, poslovne prijeme, temeatske večeri, promocije, koktele.

Ukoliko budete imali potrebe za smeštajem u centru grada ili jednostavno želite da uhvatite predah, na raspolaganju vam stoji hotel Le Petit Piaf koji se nalazi u sklopu restorana.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za restoran Mali vrabac:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

Elektronske rezervacije za restoran Mali vrabac:

Da, preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Da. Visa i Master card su u upotrebi u restoranu Mali vrabac.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u restoranu Mali vrabac.

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Mali vrabac: 062-262-212

 

 

 

 

 

Slike Restoran Mali vrabac

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Mali vrabac

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 9 =
(0) Komentara