Restoran Manufaktura
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restoran Manufaktura

Rezervacija Restoran Manufaktura

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kralja Petra 13 - 15, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09h - 01h

Muzika

Jazz i etno

Kapacitet

140 ljudi

Restoran Manufaktura nalazi se na adresi Kralja Petra 13 - 15 u Beogradu, u centru grada na Dorćolu. Restoran sa veoma autentičnom balkanskom kuhinjom.
 
Manufaktura predstavlja proces proizvodnje koji se zasniva na obrađivanju materijala rukama. Isto tako u restoranu Manufaktura možete uživati u autentičnim i najboljim specijalitetima, koje su za vas svojim iskusnim rukama spremili vrhunski kulinarski majstori.
 
U restoranu Manufaktura možete uživati u veoma prijatnom ambijentu sa modernim i tradicionalnim primesama gde vas očekuju specijaliteti ispod sača, najlepše meso sa ražnja, đakonije sa roštilja, razne ukusne poslastice kao one koje su nam naše bake pravile. Cilj restorana Manufaktura je da svojim posetiocima, pa čak i pravim gurmanima zadovolji sva čula i pruži priliku da u prijatnom ambijentu i atmosferi uživaju u najbolje spremljenim komadima mesa krčanim u zemljanim posudama, hrskavoj korici i komadima mesa koji se prosto tope u ustima ili u slasnim tragovima rešetke na mesu sa roštilja.
 
U restoranu Manufaktura meni čini kombinacija kuhinje od nekoliko zemalja. Od prelepih srpskih domaćih specijaliteta, ukusnih pikanterija sa juga, vrhunskih specijaliteta iz Makedonije, pa sve do preukusnih grčkih tradicionalnih recepata. Kombinacija ovih različitih vrsta kuhinje primetna je kako na meniju, tako i u čitavoj atmosferi restorana Manufaktura.
 
Sve namirnice koje se u restoranu Manufaktura koriste u kuhinji su organskog porekla kupljene od domaćih uzgajivača kako bi sva hrana koja se sprema u restoranu ispunila sve kriterijume ukusa i hranljivosti koje su nam svakodnevno potrebne. U hladnoj kuhinji u restoranu Manufaktura nalaze se kvalitetni delikatesi sireva, mesa, kao i organsko povrće i voće, i gde ih gosti mogu probati na licu mesta i kupiti.
 
Restoran Manufaktura svojim gostima nudi potpuno uživanje u prirodnim i najkvalitetnijm ukusima Srbije. Rezervišite vaše mesto pozivom na broj D
 

Slike Restoran Manufaktura

Dodatne informacije

Parking

Javni parking

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

ADRESA Restoran Manufaktura

NOVA GODINA BEOGRAD - Restoran Manufaktura - DOCEK NOVE 2019. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2019 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062-262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2019. godinu!

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

6 + 9 =
(0) Komentara