Restoran Milutinac
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Milutinac

Rezervacija Restoran Milutinac

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Nade Dimić 4, Zemun

Vidi na mapi

Radno vreme

Pon-Pet: 09:00-22:00

Muzika

Prigodna muzika

→ O RESTORANU MILUTINAC

Restoran Milutinac u Zemunu prepoznatljiv je po tradiciji domaće, kvalitetne kuhinje koju neguje. O istorijatu restorana najbolje svedoči prijatan ambijent nacionalnog duha, koji krase mnoge nagrade, pehari i priznanja.

Moderno opremljene sale pružaju mogućnost da se potpuno opustite i uživate uz dovoljno dnevne svetlosti, kao i diskretnom osvetljenju u večernjim satima, što posebno dolazi do izražaja uz ambijentalnu, a ponekad i živu muziku, u zavisnosti od prilike.

Restoran Milutinac raspolaže prostranom i skladno uređenom salom za prijeme, svadbe i organizovanje raznih drugih proslava kapaciteta do 250 osoba, kao i salom za ručavanje.

Svi gosti, od proleća do jeseni, mogu da uživaju i da se opuste u bašti punoj zelenila, koja predstavlja savršeno mesto za beg od gradske buke i vreve.

Dok uživate u prijatnoj i domaćinskoj atmosferi restorana, preporučuju vam da probate glavne specijalitete prepoznatljive kuhinje: roštilj, pasulj, sarma, razna kuvana jela, kao i sve vrste pečenja sa ražnja.

Uz prepoznatljiv ukus jela naše kuhinje, nude i kvalitetna domaća pića kojima možete upotpuniti obrok: rakije uglednih proizvođača i kvalitetna vina vinarije Kiš iz Sremskih Karlovaca, Plantaže 13. juli, Selecta-Vršac, podruma Aleksandrović iz Topole.

Svim gurmanima preporučujemo da obavezno probaju naizgled običnu "Vojvođansku šniclu". tj. svinjski file, napunjen kačkavaljem i šunkom, koji je umotan u ukusnu slaninu i služi se uz kačkavalj i pomfrit, koja će vas oduševiti već pri prvom ukusu i sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za restoran Milutinac:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

Elektronske rezervacije za restoran Milutinac:

Da, preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Da. Visa i Master card su u upotrebi u restoranu Milutinac.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u restoranu Milutinac.

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Milutinac: 062-262-212

 

Slike Restoran Milutinac

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Milutinac

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara
Sve ponude Nova godina