Restoran Miradouro
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Miradouro

Rezervacija Restoran Miradouro

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Braće Krsmanović 6, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 - 00:00

Muzika

Prigodna muzika

Restoran Miradouro je jedan od najlepših restorana u Beogradu, zahvaljujući odličnoj lokaciji, Savskoj promenadi. Restoran je poznat po odličnim gastronomskim specijalitetima, zato se prepustite nnajlepšim ukusima koji će Miradouro pripremiti za vas.

 

 

RESTORAN MIRADOURO BEOGRAD

 

Restoran Miradouro Beograd nastao je da idejom da beograđanima priušti jedisntvene ukuse koji se pripremaju po specijalnom posebnom receptu kako biste isprobali ukuse koje do sada sigurno nsite isprobali. Već na prvom koraku ka vratima restorana zaljubićete se u ovo mesto. Iako izgleda luksuzno, boravak u restoranu je veoma prijatan i opuštajuć. Atmosfera restorana Miradouro je veoma prijatna i zbog toga smo sigurni da ćete ponovo vratiti.

Svaki detalj urađen je sa puno ljubavi kako bi dorpineo opuštenom ambijentu i učinio da zaista uživate ovde. Restoran poseduje neverovatno veliku i lepu baštu sa koje se pruža čaroban pogled na reku i brodiće. Ukoliko psoetite restoran u letnjem periodu, garantujemo vam da ćete uživati u romantičnom ambijentu uz savršeni pogled.

Što se menija tiče, restoran ima zaista pogatu ponudu nacionalnih i internacionalnih jela, u pitanju je portugalska kuhinja koju morate probati. Tu su i čorbice, predjela, potaži, jela od ribe, hrskava svinjetina, obrok salate i deserti. Garantujemo vam najlepše ukuse koji će vas potpuno očarati.

Uz savršen ambijent i odlične ukuse, u restoranu Miradouro imaćete priliku da uživate u živoj muzici koja će se savršeno uklopiti u vašu romantičnu večeru.

 

 

RESTORAN MIRADOURO ADRESA


Sjajni restoran Miradouro nalazi se na prelepoj i turističnkoj lokaciji, na adresi Braće Krsmanović. Pošto se restoran nalazi između Železničkog i Brankovog mosta, restoran poseduje dva ulaza, jedan iz ulice Braće Krsmanović a drugim dolazite pravo sa šetališta.

 

 

RESTORAN MIRADOURO KONTAKT


Ukoliko želite romantičnu večeru sa vašim partnerom ili prijateljima, pozovite broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako biste rezervisali vaš sto na vreme.

 

 

Slike Restoran Miradouro

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Miradouro

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nina
Nina
Savršeno mesto za svaku priliku!
06.08.2020.