Restoran Modena
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Modena

Rezervacija Restoran Modena

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Mije Kovačevića 10, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 23:00

Muzika

Tamburice

Restoran Modena nalazi se na Bogosloviji i nudi idealan izbor kada je u pitanju porodični ili poslovni ručak na tradicionalan način uz domaće specijalitete.

 

MODENA RESTORAN BEOGRAD


Modena restoran Beograd u svom veoma prijatnom ambijentu koji je urađen u kombinaciji sa drvetom i kariranim stolnjacima i zavesama, koje daju posebnu čar ovom restoranu. Ono po čemu je prepoznatljiv ovaj restoran jeste kuhinja. Maestralni šef kuhinje po posebnim receptima sprema ukusne domaće specijalitete kao što je teletina ispod sača, pečenje, svinjski file sa kajmakom, ali i razni drugi tradicionalni specijaliteti.

Tu je i raznolika ponuda sjajnih vina koja savršeno idu uz domaće specijalitete, kako biste maksimalno uživali u vašem ručku. Dođite i uverite se sami kakva je zapravo hrana u ovom restoranu.

 

RESTORAN MODENA BEOGRAD LOKACIJA


Restoran Modena Beograd nalazi se u centru Beograda, u blizini kružnog toka na Bogosloviji. A tačna lokacija za ovaj restoran je Mije Kovačevića 10, Beograd.

 

RESTORAN MODENA BEOGRAD KONTAKT


Ukoliko želite da rezervišete vaše mesto za popodnevni ručak u restoranu Modena na Bogosloviji, to možete učiniti pozivom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

Slike Restoran Modena

Dodatne informacije

Parking

Da. Ulični i gradski

Plaćanje kreditnom karticom

Da. Visa i Master Card

Engleski jezik

Da. Konobari i šankeri pričaju engleski jezi

Pušenje

Da.
ADRESA Restoran Modena

Najčešća pitanja

 

 

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara