Restoran Prava priča
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Prava priča

Rezervacija Restoran Prava priča

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Meštrovićeva 34, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09h-23h

Muzika

Muzika uživo

Kapacitet

80

Restoran Prava priča je mesto gde ćete doživeti pravu, opuštajuću priču gde vas očekuju pravi hedonistički trenuci sa vašim dragim ljudima. Restoran Prava priča nastao je sa idejom da beograđanima priušti novo mesto gde možete uživati u nacionalnoj kuhinji i najfinijim vinima i rakijama koje će dodatno upotpuniti celu priču.

 

RESTORAN PRAVA PRIČA BEOGRAD

 

 

Restoran Prava priča Beograd nalazi se daleko od gradske gužve, a opet taman toliko blizu da ga posetite kad god poželite intimu i očaravajuće ukuse nacionalne kuhinje gde ćete se osećati kao kod kuće. U ovom restoranu svaki trenutak je uspunjen prijatnom atmosferom i prefinjenom ponudom koja će vas ostaviti bez daha.

Ono što restoran Prava priča čini drugačijim u odnosu na druge restorane, jesu fantastični nastupi naših poznatih pevača koji će vam obezbediti nezaboravno veče prepuno dobre energije.

Uživaćete u večerima u kojima ćete se opustiti i uživati u kompletnoj ponudi. I ne samo to, u ovom restoranu možete obaviti poslovni ručak, porodični ručak ili romantičnu večeru u dvoje. Šta god da pomislite, u restoranu Prava priča ćete to i pronaći. 

 

RESTORAN PRAVA PRIČA PROSLAVE

 

Pored regularnog restorana u kojem možete uživati, restoran Prava priča proslave će učiniti neodoljivim. U ponudi je restoran, kao i velika svečana sala kapaciteta do 400 zvanica, što znači da možete organizovati sve vrste proslava koja će proći fantastično. 

Očekuje vas vrhunska usluga, kao i sjajna ponuda koja će vas oboriti sa nogu. Elegancija i sofisticirani stil glavne su karakteristike ovog restorana, zato je restoran Prava priča vaše idealno mesto da uživate u vašoj priči i vašem specijanom danu.

 

RESTORAN PRAVA PRIČA ADRESA

 

Kao što smo pominjali, restoran Prava priča nalazi se na odličnoj lokaciji, na Voždovcu, a adresa je Meštrovićeva 34, Braće Jerković.

 

RESTORAN PRAVA PRIČA KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite ekskluzivni restoran Prava priča, rezervaciju možete izvršiti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Restoran Prava priča

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Prava priča

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara