Restoran Radnički
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Radnički

Rezervacija Restoran Radnički

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Tošin bunar 190, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 00:00

Muzika

Prigodna muzika

Restoran Radnički predstavlja autentično mesto gde se spajaju naša tradicija i modernizam koji čine neverovatan ugođaj, posebno nakon što isprobate njihovu gastronomsku čaroliju koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kada poželite duh tradicije i oazu mira i uživanja, restoran Radnički čini se kao odlično mesto za svaku priliku. 

Nalazi se na Novom Beogradu, kod čuvenog fudbaloskog terena Radnički, nastao je i prestižni istoimeni restoran Radnički koji je nakon samog otvaranja osvojio mnoga srca. 

 

RESTORAN RADNICKI BEOGRAD

 

Restoran Radnički Beograd priuštiće vam nesvakidašnje iskustvo nakon što provedete vreme u njemu isprobavajući vrsne specijalitete koji se ovde sa puno ljubavi pripremaju. Očekuje vas prijatan, ali moderan ambijent koji je takođe dizajniran sa puno pažnje kako bi svaki pojedinac u potpunosti uživao. 

Ceo prostor dekorisan je detaljima koji su vezani za domaćinske vrednosti i koje će svakome zapasti za oko prilikom posete.

Pored bogate ponude razvnorvsnih jela očekuje vas i zavidna vinska ponuda, odakle vam preporučujemo vino Vukoje, koje se proizvodi u Trebinju, a lije ukuse takođe možete degustirati u njihovoj vinskoj galeriji Vukoje na Dorćolu.

Tokom letnjih dana imaćete priliku da uživate u prelepoj bašti koja je uređena u tradicionalnom stilu i pruža osećaj opuštenosti i gostoljubivosti. Elegantan i sofisticirani stil, učinili su ovo mesto zaista ppsebnim i neodoljivim.

 

RESTORAN RADNICKI ADRESA

 

Sjajni restoran Radnički nalazi se, kao što smo rekli odmah do fudbalskog terena Radnički, na adresi Tošin bunar 190, Beograd.

 

 

RESTORAN RADNICKI KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite restoran Radnički, možete pozvati telefon za rezervacije 062/262-212 (sms, Viber, WhatsAppp).

 

Slike Restoran Radnički

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Radnički

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara