Restoran Šest topola
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Šest topola

Rezervacija Restoran Šest topola

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar vojvode Mišića 14, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika / Tamburaši

→ O RESTORANU ŠEST TOPOLA

 

Restoran "Šest topola" nalazi se kod Beogradskog sajma. Sa istorijom dužom od 60 godina, sada je u novom, modernom svetlu, ali sa duhom tradicije. Čeka vas na obali reke, među topolama, sa najlepšom baštom u gradu, pogledom koji opušta i obezbeđenim parkingom.

Pored a la carte ponude restorana, u okviru kompleksa nalazi se i svečana sala sa mogućnošću organizovanja svih vrsta proslava - venčanja, krštenja, rođendana, korporativnih proslava. Svečana sala je kapaciteta do 220 gostiju, a 320 u koktel varijanti. Obezbeđeni su profesionalno ozvučenje i rasveta, kao i parkić za najmlađe. 

Da li ste znali da je ovde konjski tartar najbolji u gradu? Ukoliko niste imali prilike da probate, svratite na jedinstveno i ukusno iskustvo. Tartar biftek je jedan od najprodavanijih specijaliteta u ovom restoranu. Pored toga, ovaj restoran priprema i odličnu svežu morsku ribu, o kojoj svi pričaju.

Restoran "Šest topola" je uvek tu da ponudi široku lepezu tradicionalnih i zdravih jela, koja će, od najkvalitetnijih i zdravih namirnica, pripremiti renomirani kuvari. Na jelovniku, između ostalog, možete da pronađete jela od junećeg bifteka, jela od ćuretine, jela od piletine, jela od pačetine. Od slakiša probajte koh od griza sa karamel prelivom ili hiljadu listića. Naravno, tu su i klasici, kao što je čizkejk ili voćni tanjir.  Leti su od jela posebno atraktivni brancin, škampi, salata od hobotnice, biftek sa sosom od vrganja i tako dalje. 

Za vas su pripremili i najkvalitetnija domaća i strana vina, kako bi vam upotpunili svako jelo, bilo da je u pitanju predjelo, glavno jelo ili desert. Odličnim kombinovanjem hrane i vina, dobićete potpuni ugođaj, bilo da ručate ili večerate. 

Povremeno se organizuju i muzičke večeri, uz tamburaše ili neke od najboljih izvođača pop i zabavne muzike. Kada sviraju tamburaši, dobija se i popust na večeru od 10%. Taman dovoljno da naručite omiljenu pesmu. Ili više njih, naravno!

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za restoran Šest topola:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za restoran Šest topola:

Da, rezervacije se obavljaju preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Moguće je plaćanje u restoranu Šest topola Visa i Master card.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u restoranu Šest topola .

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Šest topola : 062/262-212

Slike Restoran Šest topola

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Šest topola

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
docek nove godine
docek nove godine
jedva cekam docek nove godine u ovom restoranu,to je definitivno nezaboravno iskustvo kao i svake godine u beogradu
15.11.2019.