Restoran Splav Gabbiano
- Rezervacije: 062/262-212
(2)

Program Restoran Splav Gabbiano

Rezervacija Restoran Splav Gabbiano

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kej Oslobođenja bb, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

10:00h - 01:00h

Muzika

Lounge

Kapacitet

250 ljudi

ADRESA: Kej Oslobođenja bb (kod Hotela Jugoslavije), Beograd.

INFO&REZ: 062/780-100

 

Poštovani,

Velika nam je čast da Vam se predstavimo. Splav Gabbiano yachting club nalazi se u najlepšem delu Novog Beograda, na Dunavu u blizini hotela Jugoslavija. U sklopu yachting cluba Gabbiano nalazi se Caffe Restoran Gabbiano, modernog izgleda, na dva nivoa, otvorenog tipa sa najlepšom i najvećom baštom na Dunavu, i velikom marinom za čamce. Fenomenalan, topao, elegantan, udoban i moderno uređen prostor sa predivnim pogledom na znamenitosti Beograda i reku, neke su od stvari koje će sa našim odabranim osobljem pretvoriti vaš dolazak u prijatno iskustvo.

Ako tragate za jedinstvenim ambijentom i visokim kvalitetom usluge za vašu press konferenciju, poslovni skup, kompanijsku proslavu, promociju, seminar, prezentaciju, prijem...kontaktirajte nas da Vaš događaj učinimo posebnim. Mogućnost organizacije dešavanja svih veličina, sa osećajem savršeno iskorišćenog prostora u bilo kojoj varijanti. Kapacitet restorana je 250 gostiju (restoranska sala Gabbiano sa 110 sedećih mesta i restoranska sala P-389 sa kapacitetom od 140 sedišta), sa baštom 500 osoba. Možemo Vam obezbediti detaljnu i profesionalnu pripremu kompletnog programa: projektor sa platnom, TV, WI-FI internet, DVD, audio-vizuelnu opremu i tehničku podršku, flipčart, klimatizovan prostot i usluge pića i hrane. Sa našim posvećenim osobljem, Vaši događaji biće organizovani besprekorno!

Dođite i uverite se. Za sve dodatne informacije, molimo Vas da nas kontaktirate. Nadamo se da ćemo uspešno sarađivati.

S’ poštovanjem,

Splav GABBIANO yachting club.

Slike Restoran Splav Gabbiano

ADRESA Restoran Splav Gabbiano

Dodatne informacije

Parking

Ulični i gradski parking

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

Nova Godina - Restoran Splav Gabbiano - Docek 2018

U najludjoj noći zabavljaće vas : GABBIANO BAND. Fantastična skupina vrhunskih muzičara, dve klavijature, dve gitare, tri muška i jedan ženski vokal. Doživite pravu novogodišnju bajku na Dunavu, u najlepšem objektu na reci, uz besprekornu uslugu prepustite se dobroj atmosferi. Svi gosti Dočeka na splavu Gabbiano uživaće u PREMIUM ponudi hrane i pića po ceni već od 45€. Detaljnije...

 

Srpska Nova Godina - Restoran Splav Gabbiano - Docek 2018

Uskoro očekujemo da se objave informacije za doček Srpske Nove godine. Srpska Nova godina pada 13. Januara u subotu. Idealan dan za izlazak i proslavu praznika kakav je pravoslavna Nova godina.
Do tada za vise informacija o Novoj godini u Beogradu kliknite ovde.

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 5 =
(2) Komentara
Docek Nove godine Splav Gabijano

Docek Nove godine Splav Gabijano

Najbolji docek Nove godine na splavu u Beogradu. Proverite zasto je svake godine ovaj doček rasprodat. Nova godina na splavu Gabijanu je mozda najbolja nova godina Zemun i Novi Beograd. Tacnije, najbolja Nova godina hotel Jugoslavija.
08.11.2017. by Docek Nove godine Splav Gabijano
Sanja

Sanja

Usluga je odlicna, a restoran je prelep! Jos i na vodi!
16.06.2017. by Sanja