Restoran Suvenir
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Suvenir

Rezervacija Restoran Suvenir

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Novi Beograd Blok 44 Gandijeva, Savski kej BB, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 - 00:00

Muzika

Prigodna muzika

Za pravi užitak, kompletno uživanje i neodoljive ukuse, upoznajte splav restoran Suvenir koji ćete prosto obožavati već nakon prve posete. Spremite se za pravu eksploziju ukusa koju ćete doživeti i uživajte u neodoljivom ambijentu koji obara sa nogu.

 

RESTORAN SPLAV SUVENIR

 

Restoran Splav Suvenir je spoj nacionalne i mediteranske kuhinje čiji zalogaj nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Upoznajte magičnu Grčku na reci Savi i ne propustite priliku da se barem na nekoliko sati osetite kao da ste na moru. Kao i kuhinja, isto tako je i enterijer inspirisan susednom Grčkom i sigurni smo da ćete na poseban način uživati. 

Svaki detalj osmišljen je sa posebnom pažnjom i doprineo je da splav Suvenir izgleda zaista neodoljivo i jedinstveno. Bilo da ste u prilici da uživate u jutarnjoj kafici, popodnevnom ručku ili romantičnoj večeri, splav restoran Suvenir je mesto koje ćete rado posećivati. 

 

restoran suvenir

 

Restoran je prostran i pruža potpunu intimu tokom boravka, a tu je i magična bašta koja šruža pravi hedonistički momenat tokom letnje sezone.

Ne smemo izostaviti činjenicu da vas očekuje iskusno i uvek ljubazno osoblje koje vam je na raspolaganju u svakom trenutku. Upoznaće vas sa ponudom jela kako biste odabrali baš nešto po vašem ukusu. Uz svako jelo isprobajte bogatu ponudu vina koja se savršeno uklapaju u svaki specijalitet restorana Suvenir. 

Splav Suvenir je jedan od najposećenijih restorana u Beogradu, zato ne propustite čaroliju ukusa i ambijenta koji će i vas ostaviti bez reči. 

 

 

RESTORAN SUVENIR ADRESA

 

Ekskluzivni restoran splav Suvenir nalazi se na adresi Novi Beograd Blok 44 Gandijeva, Savski kej BB, Beograd.

 

RESTORAN SUVENIR KONTAKT

 

Restoran Suvenir jedan je od najposečenijih restorana u Beogradu, a rezervacije su obavezne. Kontaktirajte broj 062/262-212 kako biste izvršili rezervaciju na vaše ime.

 

Slike Restoran Suvenir

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Suvenir

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nikola
Nikola
Prelepo mesto!
04.11.2021.