Restoran Vodenica
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Vodenica

Rezervacija Restoran Vodenica

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kod Nebojsa kule, Bulevar vojvode Bojovića, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

12:00 - 00:00

Muzika

Prigodna muzika

Zaplovite u svet magičnih ukusa i ribljih specijaliteta u restoranu koji je prvi otvoren u starom delu Beograda. Usidren ispod Kalemegdana, odmah do Nebojša kule, nalazi se restoran Vodenica, koji će sad oduševiti u svakom pogledu. 

 

RESTORAN VODENICA BEOGRAD

 

Restoran Vodenica Beograd postoji od davne 1988. godine i predstavlja mesto prave tradicije i najlepših ukusa. Ceo ambijent uređen je od greda sa stare vodenice, što potpuno pristaje restoranu čiji je akcenat na specijalitetima od ribe. Restoran nudi orginalne specijalitete od rečne i morske ribe, a ukoliko ste ljubitelji istih, restoran Vodenica postaće vaše novo omiljeno mesto.

Restoran Vodenica pored tradicionalne alaske riblje čorbe nudi i preukusne integralne "vodeničarske lepinje" pravljene od brašna sa vodenice na reci Pek, salatu od vrganja, homoljski sir iz ekoloških sredina i specijalitet kuće – ”beli kavijar”. 

Doživećete pravu eksploziju ukusa je jer restoran Vodenica autentičan i uvek ume da iznenadi. Pored jela od ribe, tu su i ostali domaći specijaliteti, a svako jelo priprema se sa puno ljubavi i pažnje.

Pored vrsnih jela, oduševiće vas i magičan pogled na reku, što pruža dodatni užitak prilikom posete restoranu Vodenica.

 

 

RESTORAN VODENICA ADRESA

 

Tradicionalni restoran Vodenica nalazi se na prelepoj lokaciji, pored Nebojša kule, ispod Kalemegdana, usidren na ušću reke Save u Dunav, na adresi bulevar Vojvode Bojovića 5b, Beograd.

 

 

RESTORAN VODENICA KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite restoran Vodenica, možete obezbediti sebi rezervaciju putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Restoran Vodenica

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Vodenica

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Srdjan
Srdjan
Najbolja riba u gradu definitivno!
22.07.2021.