Restoran Wok n' Go
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Wok n' Go

Rezervacija Restoran Wok n' Go

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kralja Milana 47, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna

Wok n’ Go je restoran kineske kuhinje koji će vam u većini slučajeva biti uz put dok šetate gradom ili do posla. Nalazi se u samom centru grada, i veoma je prijatno i pristupačno mesto za lagani ručak ili večeru.

 

WOK N' GO BEOGRAD

 

Ovde ćete isprobati najveće kineske specijalitete u različitim kombinacijama povrća i mesa, u ponudi je piletina, svinjetina i junetina sa raznim porvćem, kikirikijem itd.

Wok n’ Go očaraće vas svojim fantastičnim ukusima koji će vas odvesti daleko u Kinu i prirediti vam nezaboravan doživljaj. Ovo je mesto gde ćete uvek rado dolaziti sa prijateljima ili vašim partnerom, restoran deluje vrlo jednostavno i prijatno tako da obavezno morate posetiti ovaj restoran. Ono što većina preporučuje vodeći se iskustvom da probamo kiselo ljutu supicu, kažu da obara sa nogu.

Tu su i razni fantastični specijaliteti od piletine koji su zaista jedinstveni. Uz ručak dobićete i kolačić sreće po čemu je Kina dobro poznata deleći ih u restoranima širom zemlje.

Restoran Wok N' Go je idealan za sve prilike, pa čak i ukoliko ste mislili da obradujete nekoliko vaših prijatelja intimnom proslavom ovde.WOK N’ GO ADRESA

Fantastični kineski restoran Wok n’ Go nalazi se u samom srcu Beograda, kod Slavije, na adresi Kralja Milana 47.

 

WOK N’ GO KONTAKT

Ukoliko biste posetili ovaj fantastičan restoran zajedno sa nekoliko vaših prijatelja rezervisaćemo za vas specijalno mesto, a to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

Slike Restoran Wok n' Go

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da
ADRESA Restoran Wok n' Go

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nevena
Nevena
Prelepa je hrana, sve pohvale!
31.03.2020.