Restoran X
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran X

Rezervacija Restoran X

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Prilazni put Ada Huja bb Beograd, 110600

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00-01:00

Muzika

Prigodna

Kapacitet

250

Ukoliko tražite kompletno uživanje dok šetate duž Ade Huje, restoran X je pravo mesto za vas. Restoran koji postoji dugi niz godina poseduje sve što je potrebno za savršen dan i uživanje u blizini reke. Prošetajte i uživajte u čarima ovog lepog restorana.

 

RESTORAN X ADA HUJA

Restoran X koncipiran je tako da u bilo koje doba dana možete uživati u svemu što nude. Ukoliko poželite savršenu kaficu rano ujutru ili ipak porodični ručak, romantičnu večeru ili slično, restoran X u svakom tremutku ugostiće vas na pravi način. Odavno je restoran X poznat zahvaljujući svojoj raznovrsnoj kuhinji i jedinstvenim ukusima, zato ne morate brinuti da li će sve biti po vašoj meri. Uživaćete u svakom zalogaju, a ponuda je toliko raznovrsna da će i oni koji imaju specifičan ukus ipak pronaći nešto za sebe.

Enterijer restorana je kombinovan tako da bude klasičan i prijatan sa dozom modernog i sigurni smo da će vam se dopasti. Tokom zime dobija posebnu čar jer poseduje kamin koji će vas ugrejati i ulepšati hladna jutra. Kroz prozore ulazi dosta prirodne svetlosti i doprinosi pozitivnoj energiji ovog restorana. Veoma je prostran i ukoliko poželite, možete organizovati privatnu proslavu u ovom restoranu. Kapaciteta do 350 zvanica, cini restoran X idealnim za svaku priliku. Restoran poseduje sve što je potrebno za svaku vrstu proslava zato budite sigurni da će sve biti besprekorno organizovanio.

Često možete uživati i u odličnim živim svirkama u restoranu X a oni koji su imali prilike da prisustvuju kažu da je provod odličan. Savršena lokacija, prijatan ambijent i vrhunski specijaliteti su ono po čemu je ovaj restoran postao veoma interesantan.

 

 

RESTORAN X ADRESA

Prelepi restoran u blizini reke, restoran X nalazi se na čuvenoj Adi Huji i predstavlja jedan od najlepših restorana u ovom delu grada. Nalazi se na adresi Prilazni put Ada Huja bb.

 

RESTORAN X KONTAKT

Ukoliko biste želeli da rezervišete sto za romantičnu večeru sa partnerom ili druženje sa prijateljima u restoranu X, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Restoran X

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran X

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Snežana
Snežana
Odmor za dušu i telo,a hrana je odlična.
29.05.2020.