Restoran Žabar
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Žabar

Rezervacija Restoran Žabar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kej oslobođenja, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

12:00 -00:00

Muzika

Prigodna muzika

→ O RESTORANU ŽABAR

 

Verujete li da postoji mesto u Beogradu koje može da zadovolji sve vaše estetske kriterijume? Žabar je sasvim sigurno takvo mesto. Ovaj restoran je polazna tačka za beogradsku restoransku scenu i kasnije postaje kriterijum za veličanstveno hedonističko iskustvo. Počevši od prezentacije jela, uokvireno vrhunskom uslugom u kombinaciji sa vurtuozno spremljenim jelima, iskustvo uživanja ovde dobija novi oblik.

Zadatak restorana je da učini da se i vi osećate kao kod kuće, okruženi bliskim ljudima. Ovde reč hedonizam dobija novu dimenziju. Spremni su da saslušaju sve vaše želje, pa je samo vaša inventivnost granica u igri sa začinima i ukusima. U restoranu Žabar možete svako jelo da izmeniti i prilagoditi svojim afinitetima. Sinonim ovog restorana i ono po čemu su prepoznatljivi je ljubaznost u njenom najprirodnijem obliku.

Kad god vam treba nešto jedinstveno i drugačije, mesto posebne energije i ritma, možete tu unikatnost pronaći na Žabaru. Ono sto ih razlikuje na beogradskoj restoranskoj sceni je posvećenost. U ovom restoranu su se ukrstili znanje, umeće i ljubav. Sve to su ukomponovali sa ljubavlju i željom da uvek odete zadovoljni.

Mnoga jela su jedinstvena kreacija, a ono što Vam garantujemo je da je svako jelo začinjeno i osmišljeno sa radošću. Možete da odaberete mesne specijalitet, ribu i morske specijalitete, kao i različite slasne deserte.Tu je hobotnica sa pistaćima, letnja ćurka, gambori u biberu. I to jesamo delić ponude. 

Ono što je posebno zanimljivo su mesečni meniji, kao koncept, koji se ogledaju u nepnovljivosti. Takav meni čini nekoliko gangova, koji prezentuju boje određenog meseca i godišnjeg doba, a uz sve to ide i preporučeno vino. 

Od prvih civilizacija, vino je deo ljudske kulture i običaja. U antičkom svetu, vino je bilo sastavni deo svakodnevne gozbe. Bez sumnje restoran Žabar poseduje jedinstvenu i impresivnu vinsku kartu. Znaju da je dobro vino najbolji pratilac specijaliteta i da ne idu jedno bez drugog.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za restoran Žabar:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za restoran Žabar:

Da, rezervacije se obavljaju preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Moguće je plaćanje u restoranu Žabar Visa i Master card.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u restoranu Žabar.

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Žabar: 062/262-212

Slike Restoran Žabar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Žabar

NOVA GODINA BEOGRAD - Restoran Žabar - DOCEK NOVE 2021. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2021 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062/262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2021. godinu!

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 9 =
(1) Komentara
docek nove godine
docek nove godine
jedva cekam docek nove godine u ovom restoranu,to je definitivno nezaboravno iskustvo kao i svake godine u beogradu
15.11.2019.