Restoran Žabar
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Žabar

Rezervacija Restoran Žabar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kej oslobođenja, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

→ O RESTORANU ŽABAR

 

Verujete li da postoji mesto u Beogradu koje može da zadovolji sve vaše estetske kriterijume? Žabar je sasvim sigurno takvo mesto. Ovaj restoran je polazna tačka za beogradsku restoransku scenu i kasnije postaje kriterijum za veličanstveno hedonističko iskustvo. Počevši od prezentacije jela, uokvireno vrhunskom uslugom u kombinaciji sa vurtuozno spremljenim jelima, iskustvo uživanja ovde dobija novi oblik.

Zadatak restorana je da učini da se i vi osećate kao kod kuće, okruženi bliskim ljudima. Ovde reč hedonizam dobija novu dimenziju. Spremni su da saslušaju sve vaše želje, pa je samo vaša inventivnost granica u igri sa začinima i ukusima. U restoranu Žabar možete svako jelo da izmeniti i prilagoditi svojim afinitetima. Sinonim ovog restorana i ono po čemu su prepoznatljivi je ljubaznost u njenom najprirodnijem obliku.

Kad god vam treba nešto jedinstveno i drugačije, mesto posebne energije i ritma, možete tu unikatnost pronaći na Žabaru. Ono sto ih razlikuje na beogradskoj restoranskoj sceni je posvećenost. U ovom restoranu su se ukrstili znanje, umeće i ljubav. Sve to su ukomponovali sa ljubavlju i željom da uvek odete zadovoljni.

Mnoga jela su jedinstvena kreacija, a ono što Vam garantujemo je da je svako jelo začinjeno i osmišljeno sa radošću. Možete da odaberete mesne specijalitet, ribu i morske specijalitete, kao i različite slasne deserte.Tu je hobotnica sa pistaćima, letnja ćurka, gambori u biberu. I to jesamo delić ponude. 

Ono što je posebno zanimljivo su mesečni meniji, kao koncept, koji se ogledaju u nepnovljivosti. Takav meni čini nekoliko gangova, koji prezentuju boje određenog meseca i godišnjeg doba, a uz sve to ide i preporučeno vino. 

Od prvih civilizacija, vino je deo ljudske kulture i običaja. U antičkom svetu, vino je bilo sastavni deo svakodnevne gozbe. Bez sumnje restoran Žabar poseduje jedinstvenu i impresivnu vinsku kartu. Znaju da je dobro vino najbolji pratilac specijaliteta i da ne idu jedno bez drugog.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za restoran Žabar:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za restoran Žabar:

Da, rezervacije se obavljaju preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Moguće je plaćanje u restoranu Žabar Visa i Master card.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u restoranu Žabar.

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Žabar: 062/262-212

Slike Restoran Žabar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Žabar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
docek nove godine
docek nove godine
jedva cekam docek nove godine u ovom restoranu,to je definitivno nezaboravno iskustvo kao i svake godine u beogradu
15.11.2019.