The Petica restoran
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program The Petica restoran

Rezervacija The Petica restoran

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Jurija Gagarina 76a, blok 63, kompleks Petica, Novi Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prikladna muzika

The Petica restoran je vaša nova ekskluzivna destinacija na Novom Beogradu.

Dobrodošli u najnovije čedo u sjajnom lancu restorana Dolly Bell, Wagner, Skyfall, TarapanaShisha bar … Na ekskluzivnoj lokaciji u bloku 63, u čarobnom kompleksu Petica, Novi Beograd, The Petica restoran vas očekuje, spreman da vas povede na nezaboravno gastronomsko iskustvo.

 

THE PETICA RESTORAN NOVI BEOGRAD

 

The Petica restoran Novi Beograd je mesto gde se gastronomija, udobnost i elegancija spajaju u jedno, stvarajući iskustvo koje ćete dugo pamtiti. Dođite i osetite čaroliju koju ovaj fantastični restoran čini jedinstvenim i drugačijim od svih ostalih.

Restoran The Petica je savremeno uređen, ispunjen opuštajućim šarmom koji će vas očarati već pri prvom koraku unutar njegovih vrata.

 

 

Vrhunska ponuda hrane je nešto što će osvojiti vaša nepca i odvesti vas na uzbudljivo putovanje ukusa. Svako jelo je pažljivo pripremljeno s ljubavlju, a vaša uloga je samo da se opustite i uživate u očaravajućim ukusima.

U restoranu The Petica se svaki gost oseća kao deo porodice jer je želja menadžmenta bila da stvori, ne samo mesto za jelo, već i mesto za druženje i uživanje. Cene su pristojne i zaista uklopljive u svaki budžet.

 

 

Ovaj prelepi prestonički restoran možete da posetite kako za doručak, tako i za ručak ili večeru. Prelepo uređena bašta pruža vam priliku da započnete dan sa savršenim doručkom za dvoje, uživajući u svežem vazduhu i opuštajućem okruženju. Porodični ili poslovni ručak, podnevno druženje s prijateljima uz očaravajuće zalogaje… - The Petica je savršena za sve prilike.

Veče u restoranu The Petica postaje posebno iskustvo zahvaljujući sofisticiranoj atmosferi koja odiše elegancijom. Moramo istaći da se večernji izlazak u ovom restoranu pretvara u istinsku magiju, koja je petkom i subotom upotpunjena odabranim najlepšim zvucima muzike uživo.

 

 

Naravno, ne možemo da zaboravimo ni savršeno pripremljene koktele, pravi izbor za uživanje u trenucima zadovoljstva. Osetite neodoljivu vibraciju večeri dok se pripremaju zavodljivi napici, a sjajno društvo koje restoran posećuje čini atmosferu još uzbudljivijom.

 

THE PETICA RESTORAN ADRESA

 

 

 

The Petica restoran adresa je ekskluzivna i glasi: Jurija Gagarina 76a, blok 63, kompleks Petica, Novi Beograd.

 

THE PETICA RESTORAN KONTAKT

 

Ukoliko želite da uživate u ovoj očaravajućoj hedonističkoj oazi i vidite kako magija nastaje, za rezervacije mesta, pozovite broj 011 7499 956.

 

web stranicahttps://www.dollybell.rs/sr/coming-soon-petica

Instagramhttps://www.instagram.com/the.petica/

Facebookhttps://www.facebook.com/people/The-Petica/61550835164429/

Slike The Petica restoran

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA The Petica restoran

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara