Barum Barum Obrenovac
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Barum Barum Obrenovac

Rezervacija Barum Barum Obrenovac

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Miloša Obrenovića 191-A, Obrenovac

Vidi na mapi

Muzika

Muzika uživo

Kapacitet

700

Ako ste poželeli kvalitetan izlazak van Beograda gde možete uživati u vrhunskom provodu, onda je splav Barum Barum Obrenovac mesto koje će u potpunosti ispuniti vaše kriterijume. Doživite nesvakidašnji provod nedaleko od Beograda i spremite se za uzbudljive vikende koji su pred nama. 

Splav Barum Barum je najbolji klub u Obrenovcu koji je nastao sa idejom da priušti svim ljubiteljima žive svirke kvalitetan provod u kojem će uživati svakog vikenda. Ono što Splav Barum Barum najavljuje a mi željno iščekujemo, jesu nastupi poznatih pevača i bendova koje nećete moći da propustite.

 

SPLAV BARUM BARUM OBRENOVAC

 

Splav Barum Barum Obrenovac je velikog kapaciteta gde može stati oko 700 ljudi, što znači da vas očekuje zaista vrhunska žurka i specijalan provod. Barum Barum Obrenovac pripremio vam je mnoštvo iznenađenja koja vas očekuju tokom celog leta, zato se dobro spremite za sve ono što sledi. Očekuje vas i ljubazno osoblje koje će vam biti na raspolaganju tokom cele večeri.

Splav Barum Barum Obrenovac vam obećava sjajan provod i atraktivne nastupe najpoznatijih pevača sa domaće scene u kojima ćete imati priliku da uživate. Možete očekivati sve muzičke žanrove gde će biti za svakoga po nešto.  Imajući na umu da je ekipa iz menadžmenta splava Barum Barum i te kako iskusna u noćnom životu, čini se da će sve biti besprekorno organizovano i na pravi način.

 

SPLAV BARUM BARUM ADRESA

 

Sjajni splav Barum Barum nalazi se u Obrenovcu i to na sjajnoj lokaciji, a adresa je Miloša Obrenovića 191-A.

 

SPLAV BARUM BARUM KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite splav Barum Barum Obrenovac, rezervaciju možete izvršiti na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Barum Barum Obrenovac

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Barum Barum Obrenovac

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Srdjan
Srdjan
Mesto na kome nastupaju celike zvezde!
04.06.2022.