Mahir Mulalic

(0)

 

Mahir Mulalić javnosti je postao poznat nakon učešća u takmičenju Zvezde granda gde je zahvaljujući svom neosporivom talentu osvojio zavidno prvo mesto. Mahir je tokom takmičenja pokazao koliko ljubavi gaji prema muzici.

 

MAHIR MULALIC BIOGRAFIJA

 

Mahir Mulalić rođen je 1999. godine u Bosni u Gračanici i student je Mašinskog fakulteta. Još kao mali pokazivao je talenat u muzici, što je na kraju i bio njegov put kojim je pošao. Pored muzike veoma voli sport kojim se u slobodno vreme i bavi. Za sebe je naglasio da je veoma nestrpljiv, komunikativan i ambiciozan. 

Njegov mentor u muzičkom takmičpenju bila je Marija Šerifović koja mu je i u najtežim trenucima bila vetar u leđa kada je hteo da napusti takmičenje.

Njegov omiljeni pevač je Mirza Selimović  koji mu je pružio podršku u takmičenju Zvezde granda. 

 

MAHIR MULALIC GOSTOVANJA

U ovom trenutku, još uvek nije objavljeno gde će nastupati Mahir Mulalić ali menadžeri velikih beogradskih lokala kao što su Departman bar, Santo Domingo bar, Baraka bar, restoran Mala plava vrata, kafana Druga kuća, su izjavili da bi voleli da on upravo gostuje u njihovom lokalu.  

 

MAHIR MULALIĆ NOVA GODINA

 

Kada je u pitanju pobednik najpopularnijeg takmičenja Zvezde granda, Mahir Mulalić, jedna od stvari koja najviše interesuju njegove fanove jeste gde će ovaj mladi pevač nastupiti za doček Nove godine. Iz tog razloga jedna od najtraženijih fraza na internetu je upravo Mahir Mulalić Nova godina.

Kako još uvek nema zvanične povrde u vezi Mahirovog novogodišnjeg nastupa, pratiti naš sajt kako biste među prvima saznali ovu informaciju i obezbedili karte na vreme.

 

KONTAKT

Ukoliko želite da angažujete za privatnu proslavu nekog pevača, bend ili DJ-a sa naše liste,možete pozvati 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

U nastavku poslušajte kako peva pobednik takmičenja Zvezde granda Mahir Mulalić:

 

 MAHIR MULALIC PESME

 

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi