Taboo Band

(0)

TABOO BAND BIOGRAFIJA

 

Taboo Band je osnovan 2009. godine i čine ga pet talentovanih, i vrlo iskusnih muzičara, a oni su: Dragan Karajlović (bubanj, perkusije), Boban Filipović (klavijatura, bas), Jovan Solaja (gitara) i vokalni solisti Marija Solaja i Darko Veselinović. Tokom cele godine imaju nastupe u Srbiji, Crnoj Gori i BiH, a veći broj nastupa su venčanja i svadbe.

 

 

NASTUPI TABOO BEND

 

Taboo band je jedan od popularnijih bendova za svadbe. Sviraju na velikim proslavama (preko 500 gostiju), a i na manjim kao što su venčanja u krugu porodice i drugo. Neki od poznatih centara za proslave gde su nastupali su: Event centar za proslave BelwoodRestoran Grand AdaAtlantis Event centar za proslaveAs Lazić sala za proslave i drugi.

 

Vrlo često nastupaju i na beogradskim splavovima i kafanama kao što su: splav Uzbuna , kafana Tarapana , kafana Druga Kuća i mnoge druge.

 

 

TABOO BAND KONTAKT

 

Potreban vam je bend za vašu privatnu proslavu, venčanje ili svadbu? Ako ste zainteresovani za Taboo band, možete nas kontaktirati na broj telefona: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber).

 

 

Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara