Taboo Band

(0)


TABOO BAND BIOGRAFIJA
 


Taboo Band
je osnovan 2009. godine i čine ga pet talentovanih, i vrlo iskusnih muzičara, a oni su: Dragan Karajlović (bubanj, perkusije), Boban Filipović (klavijatura, bas), Jovan Solaja (gitara) i vokalni solisti Marija Solaja i Darko Veselinović. Tokom cele godine imaju nastupe u Srbiji, Crnoj Gori i BiH, a veći broj nastupa su venčanja i svadbe.

 

NASTUPI TABOO BEND 


Taboo band
je jedan od popularnijih bendova za svadbe. Sviraju na velikim proslavama (preko 500 gostiju), a i na manjim kao što su venčanja u krugu porodice i drugo. Neki od poznatih centara za proslave gde su nastupali su: Event centar za proslave BelwoodRestoran Grand AdaAtlantis Event centar za proslaveAs Lazić sala za proslave i drugi. 

Vrlo često nastupaju i na beogradskim splavovima i kafanama kao što su: splav Uzbunakafana Tarapanakafana Druga Kuća i mnoge druge.

 

TABOO BEND NOVA GODINA 

 

Gde će u novogodišnjoj noći nastupiti fenomenalni Taboo Bend i napraviti provod za pamćenje, možete saznati ukoliko pratite naš sajt, na kome vas očekuju sve aktuelne informacije i ponude za predstojeći doček Nove godine.

 

KONTAKT


Potreban vam je bend za vašu privatnu proslavu, venčanje ili svadbu? Ako ste zainteresovani zanekog izvođača iz ponude sa našeg sajta, možete nas kontaktirati na broj telefona: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber).

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: