Kafeterija
- Rezervacije: 062-262-212
(2)

Program Kafeterija

Rezervacija Kafeterija

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kralja Petra 16, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

07:00 - 23:00

Kafeterija je dobro poznati brend u Srbiji koji sadrži čitav lanac lokala kako u Srbiji, tako i van nje. U Beogradu postoji na čak 23 lokacije što govori dosta o samom kvalitetu i jedinstvenosti. Pored fantastične kafeterije Gogolj, ovo je mesto gde ćete osetiti ukuse najkvalitetnije kafe u najdrazličitijim oblicima, a pre svega ovo je prava specialty coffee kafeterija.

 

KAFETERIJA BEOGRAD 

Kao što smo rekli, Kafeterija se nalazi na 23 lokacije u Beogradu što se čini kao odlična opcija za kafu u bilo kom delu grada ukoliko poželite pravu šoljicu kafe. Takođe, Kafeterija postoji i u Novom Sadu, Nišu, Crnoj Gori a oni poručuju da se neće tu zaustaviti.

U Kafeteriji imaćete priliku da isprobate najrazličitije vrste kafe za koje možda nikada niste čuli ili ih isprobali. Od vrsta zrna, u ponudi je Blend, Kenya, Ethiopia, Cuba, Blasil Black Diamond, Guatemala, India, Arabica itd. Svako zrno se priprema na poseban način i od njih se mogu pripremiti najrazličitijie vrste kafe. Pored espreso kafe u ponudi su i hladne kafe, filter kafe i jedinstveni, čajevi, hladni i sveže ceđeni sokovi, smoothie, kolači i obroci.

Kafeterija je takođe poznata po dristribuciji kafe koji konstantno unosi inovacije u svom poslovanju zato vam ovo dobro poznato ime nikada neće dosaditi. Ukoliko niste znali, da biste dobili savršen ukus šoljice kafe najvažniji je način prženja kafe, a nakvalitetnije prženje kafe pružiće vam upravo Kafeterija.

Enterijer svih kafeterija je identičan i zaista jedinstven pa ćete kako oni kažu, imati utisak kao da pijete kafu u vašoj dnevnoj sobi. Takođe, ovo je firma koja nudi i obuku barista za one koji osećaju pasiju prema kafi i žele da nauče šta znači prava kafa. Kafeterija poseduje vrhunski školovane bariste koji će vam pripremiti svaku šoljicu kafe sa puno znanja i ljubavi. Oni garantuju kvalitet, a mi vam govorimo da je sve istina.

 

KAFETERIJA LOKACIJE

 

Kao što smo rekli, Kafeterija se nalazi u Beogradu na 23 lokacije, a ovo su adrese:

DORĆOL, Žorža Klemansoa 10
STUDENTSKI TRG, Zmaja od Noćaja 13
MAGAZIN 1907, Kralja Petra 16
NOVI BEOGRAD, Uroša Martinovića 15
VRAČAR, Koče Kapetana 32
BANOVO BRDO, Požeška 128c
AERODROM ”NIKOLA TESLA”, Gejt A
AERODROM ”NIKOLA TESLA”, Gejt C
AERODROM ”NIKOLA TESLA”, Terminal I
AERODROM ”NIKOLA TESLA", Terminal II
ČUBURA, Makenzijeva 81
FONTANA, Pariske Komune 13
BELGRADE WATERFRONT, Hercegovačka 14
BATUTOVA, Batutova 1

PALILULA, Palilulska pijaca, Ilije Garašanina bb
POŽEŠKA, Požeška 66
ČARLI ČAPLIN, Čarlija Čaplina 26
BEKO BUSINESS,Vojvode Bojovića 6
NOVI SAD, Lovćenska 9
DVORANA, Trg Nikole Pašića bb
WEST 65, Omladinskih brigada 86z
SVETOZARA MARKOVIĆA, Svetozara Markovića 54
BORSKA 44, Kanarevo BrdoKAFETERIJA KONTAKT

Ukoliko poželite da rezervišemo mesto za vas u nekoj od Kafeterija u Beogradu, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

Slike Kafeterija

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Kafeterija

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(2) Komentara
Aleksandra
Aleksandra
Odlično mesto, jako dobra decaf kafa!
14.05.2021.
Nikolina
Nikolina
Najbolje mesto za popodnevnu kafu!
10.07.2020.