Garden Hill Ledine
- Rezervacije: 062-111-22-33
(2)

Adresa

Surčinska 19b, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

do 500 gostiju

Restoran Garden Hill Ledine pripada grupaciji event centra Hollywood i jedan je od restorana u kom biste želeli da proslavite vašu proslavu. Lokacija Garden Hill restorana je na adresi Surčinska 19b, Beograd.

garden hill ledine beograd

GARDEN HILL BEOGRAD

 

Garden Hill restoran prostire se na 500 m2 i idealan prostor za sve vrste vaših proslava bilo da imate 240 ili 570 zvanica, potpuno je nebitno jer je restoran prilagodljiv vašim potrebama.

U ovom ekskluzivnom ambijentu možete organizovati sve vrste proslava, bilo to da je vaša svadba, venčanje, krštenje vašeg deteta, proslava firme ili neka druga vrsta korporativne proslave, restoran Garden Hill je prilagodljiv svim vašim potrebama.

Napravite prvi korak ka najglamuroznijem danu u ovom ekskluzivnom prostoru fascinantnog enterijera i još fascinantnije proslave sa mogućnošću na otvorenom. Unutrašnji deo kompleksa osmišljen tako da je prilagodljiv vašem broju gostiju i restoran poseduje jedan deo za zabavu najmlađih, a da su na oku roditeljima. Kombinacije crne, bele i zlatne boje daju dodatni glamur ovom otmenom event centru za proslave.

Što se tiče parkinga, nećete imati nikakvu brigu o vašem automobilu jer Garden Hill poseduje veliki privatni parking kao i obezbeđenje za isti.

 

U blizini kompleksa event centra Hollywood nalazi se i 20 apartmana sa dva, tri ili četiri ležaja za sve njegove posetioce koji nisu iz Beograda.

 

GARDEN HILL KONTAKT

Rezervišite Vaš termin za proslavu u event centru Garden Hill na 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Garden Hill Ledine
ADRESA Garden Hill Ledine

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(2) Komentara
Nikola
Nikola
Imali smo zimsku svadbu ovde i prosto smo odusevljeni i izgledom i uslugom!
13.03.2020.
Tatjana
Tatjana
Ovde smo imali naše venčanje pa nas je do primamilo da i Doček Nove godine proslavimo ovde, i mogu vam reći da je neverovatan ambijent i toplo preporučujemo ovo mesto za venčanje! Čista 10-ka!!!
12.03.2020.