Restoran 27
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran 27

Rezervacija Restoran 27

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Istarska 27, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

12:00-23:00

Muzika

Prigodna muzika

Za beg od svakodnevnih obaveza i uživanje u svakom trentku, predstavljamo vam poznati restoran 27, koji sada ima novu energiju i ambijent koji će vas ostaviti bez daha. Restoran 27 je jedan od najpoznatijih restorana u Beogradu, prvo zbog svoje sjajne lokacije, a zatim i zbog svoje prostrane zelene oaze u dvorištu gde je svaki trenutak magičan i nezaboravan.

Ukoliko želite da se opustite i prepustite vrsnim gastronomskim specijalitetima, restoran 27 biće vaše novo omiljeno mesto koje ćete zavoleti.

 

RESTORAN 27 BEOGRAD

 

Restoran 27 Beograd učiniće da se osećate veoma ugodno ovde, kako zbog ambijenta, tako i zbog čarobnih ukusa koji se ovde s' ljubavlju pripremaju. Što se gastornomskih ukusa tiče, akcenat je na kvalitetu, pre svega sveže jadranske i egejske ribe i plodova mora u interpretaciji šefa Miloša Vekića.

Tu je naravno, i vrhunsko meso odležale junetine, tu su i domaće kobasice od mangulice, kao i  jela sa jagnjetinom i pačetinom. Pored svega toga, naš lični favorit su njihove ručno pravljene testenine koje zaista imaju poseban ukus. 

Za potpuni užitak u ukusima, naša preporuka jeste vino Vukoje koje se proizvodi u Trebinju, a degustaciju ove sžprestižne etikete i njihovih drugih proizovda možete degustirati u vinskoj galeriji Vukoje u Beogradu. 

Restoran 27 za veoma kratko vreme osvojio je sva srca pravih ljubitelja mediteranskih specijaliteta i drugih ukusa koji će upotpuniti vaš dan. Pored magične zelene bašte očekuje vas elegantan ambijent koji je sveden, ali ćete svakako iživati u svakom trenutku koji provedete ovde jer restoran poseduje pozitivinu energiju.

 

 

RESTORAN 27 ADRESA

 

Restoran 27 kao što smo rekli, nalazi se na sjajoj lokaciji, na adresi Istarska 27. Beograd.

 

RESTORAN 27 KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite magični restoran 27, rezervaciju možete izvršiti na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Restoran 27

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran 27

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara