Restoran Atrium
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Atrium

Rezervacija Restoran Atrium

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Zorana Đinđića 166A, Novi Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 11:45

Muzika

Prigodna muzika

Restoran Atrium jedan je od najlepših restorana na Novom Beogradu. Uživaćete u ambijentu i svakom zalogaju koji isprobate ovde.


RESTORAN ATRIUM NOVI BEOGRAD

Sjajni kafe restoran Atrium očaraće vas već pri prvoj poseti kako enterijerom tako i onim što imaju u ponudi. Pre svega oduševiće vas zelenilo ovog restorana koji čini da ovo mesto bude prava oaza za svakoga ko ga poseti.

Vrlo jednostavan ali prijatan ambijent ono je što posebno izdvaja restoran od ostalih, kombinacija crno bele boje deluje prijatno kao i delovi zidova koji koje pokrivaju tapete koje podsećaju na prelepi Maroko.

Kada su gastronomski specijaliteti u pitanju, uživaćete u nacionalnoj i italijanskoj kuhinji, i moramo reći da se sve priprema sa posebom pažnjom i ljubavlju. Kulinarski majstori pomoću svog dugogodišnjeg iskustva, svakim danom uspevaju da pruže svoj maksimum i da svoju ljubav prema kvalitetnoj i ukusnoj hrani upotrebe u pravljenju izvrsnih jela. Tu su kuvana jela, dnevni meni u koji spada supa ili čorba, glavno jelo, salata i domaća lepinja, specijaliteti od piletine, vesuvio, fungi, serbiana i druge pice, omleti, punjene mekike, carbonare pasta, taljatela sa pršutom i druge paste, kao I ketering za razne proslave.

Svako ko je posetio fantastičan kafe restoran Atrium postao je redovan posetilac istog.

Budite uvereni da ćete ovde upoznati ukuse koje do sada niste probali, I da ćete se ovde pre svega osećati vrlo prijatno.


RESTORAN ATRIUM ADRESA

Ovaj fenomenalni restoran Atrium nalazi se u blizini centra zbivanja, na adresi Bulevar Zorana Đinđića br. 166a.

RESTORAN ATRIUM KONTAKT

Ukoliko biste želeli da rezervišete mesto za vas I vase prijatelje kako biste uživali u ručku ili večeri, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Restoran Atrium

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Atrium

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Olja
Olja
Preeeleeeepo mesto, oduševljeni smo bili prilikom prve posete,i često svratimo sa društvom ovde jer su i cene super, i hvala portalu na rezervaciji :)
16.03.2020.
Sve ponude Nova godina