Restoran Bašta u Mišarskoj
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Bašta u Mišarskoj

Rezervacija Restoran Bašta u Mišarskoj

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Mišarska 12-14, Beograd, Vračar

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

Kapacitet

od 90 do 180

→ O RESTORANU BAŠTA

 

Restoran Bašta u Mišarskoj naslednik je nekadašnjeg kluba Sokoj i nalazi se u maloj, tihoj ulici, u samom srcu Vračara. Zahvaljujući idealnoj lokaciji i prelepoj bašti, koja predstavlja pravu oazu mira i zelenila, ovaj restoran je savršeno mesto za prijatne trenutke u društvu članova porodice, prijatelja ili poslovnih partnera.

Zaštitni znak restorana, po kome je i dobio ime, je prelepa bašta koja je pravo mesto za beg od svakodnevne gradske buke i vreve, pogotovo u najtoplijim letnjim danima. Ovu baštu krasi oko 20 stabala i drugog zelenila, kao i fontana koja svojim žuborom obezbeđuje najlepšu muziku za uši, ali prijatan ambijent.

Bašta u Mišarskoj je restoran, kafana, klub, sve u jednom. Ovo je pravo mesto za prijatne razgovore i uživanje uz bogatu trpezu. U prijatnoj atmosferi restorana možete uživati u čarima domaće kuhinje, ali i brojnim internacionalnim specijalitetima. Vrsni majstori kulinarstva, sa dugogodišnjim iskustvom, kreiraju najlepša jela koja će vas oduševiti svojim izgledom, a pogotovo ukusom.

Restoran Bašta u Mišarskoj pruža mogućnost da obeležite i proslavite značajne datume: venčanja, rođendane, godišnjice, poslovne skupove. Svečano uređena sala prima do 90 gostiju, a kada vremenske prilike dozvole da koriste i baštu, tada mogu da ugoste do 180 osoba.

Pored vrhunske hrane, za kompletan užitak u ponudi nalazi se veliki izbor domaćih i stranih vina, kao i drugih vrsta pića. Ljubazno i stručno osoblje uvek je raspoloženo da preporuči najbolju kombinaciju hrane i pića.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za Baštu:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije  za Baštu::

Da, preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Da. Visa i Master card se koriste u Bašti. 

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik  u Bašti. 

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za Baštu u Mišarskoj: 062/262-212 

Slike Restoran Bašta u Mišarskoj

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Bašta u Mišarskoj

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
docek nove godine
docek nove godine
jedva cekam docek nove godine u beogradu u ovom restoranu
15.11.2019.