Restoran Donji grad
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Donji grad

Rezervacija Restoran Donji grad

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Visokog Stevana 54, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00-23:00h; Vikend: 08:00-24:00h

Muzika

Prigodna muzika

Kapacitet

Rrestoranski deo - 50 osoba, kafić - 40 osoba i bašta restorana, aktivna od aprila do oktobra

U srcu Beogradu, nedaleko od Kalemegdana, u mirnom delu Dorćola, na uglu ulica Knićaninova i Visokog Stevana nalazi se fantastični restoran Donji grad.

Ukoliko želite da osetite stari, autentičan duh Beograda, da otkrijete značenje izraza ‘vrhunska usluga’ i da okusite specijalitete nacionalne kuhinje spremljene po 100 godina starim receptima – restoran Donji grad je pravo mesto za vas.

 

RESTORAN DONJI GRAD BEOGRAD

 

Restoran Donji grad raspolaže sa dve sale. U gornjoj sali, sa pogledom na park i ulicu lipa, u mirnom ambijentu, smešten je Cafe Taboo gde možete popiti odličan espresso, pročitati dnevnu štampu, doručkovati ili se pak zasladiti raznim poslasticama.

U donjoj, ušuškanoj sali, izrađenoj u cigli i drvetu, nalazi se restoran Donji grad koji odiše toplinom i pruža osećaj kućne atmosfere.

 

 

Prelepa bašta restorana, aktivna od aprila do oktobra, savršen je izbor za hedonističko uživanje u toplim prestoničkim danima.

Restoran Donji grad ima dugu porodičnu i poznat je po pripremi i služenju raznovrsnih specijaliteta po starinskim, autentičnim receptima. Ovde će vam poslužiti domaći kajmak u kačicama, sa vrućim domaćim lepinjama pečenim u sopstvenoj pekari.

 

 

Donji grad je takođe poznat po specijalitetima ispod sača, kao što su teletina, jagnjetina, šurena jaretina i nešto što niste imali priliku da probate, a to je dimnjena prasetina ispod sača. Možete uživati i u vrhunskim ukusima specijaliteta od ribe i mesa, očaravajućem roštilju, pastama, ali i kuvanim jelima i velikom izboru vina.

Ljubazno osoblje uvek je spremno i raspoloženo da vas ugosti na najbolji i najprijatniji mogući način, tako da ćete se i vi i vaši gosti ili poslovni partneri osećati prijatno i dobrodošlo u pravoj domaćinskoj atmosferi.

 

  

Restoran Donji grad, takođe, pruža ulsluge organizacije svih vrsta proslava, keteringa, kao i spremanja hrane za radnike.

 

RESTORAN DONJI GRAD ADRESA

 

Restoran Donji grad smešten je u jednom od najlepših delova Beograda, na Dorćolu, na adresi Visokog Stevana 54.

 

 

RESTORAN DONJI GRAD KONTAKT

 

Za sve informacije i rezervacije, Restoran Donji grad možete kontaktirati putem broja 066 82 00 000 (poziv, sms, WhatsApp ili Viber).

Slike Restoran Donji grad

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

U bašti
ADRESA Restoran Donji grad

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara