Restoran Faro (Fish&Zelenish)
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restoran Faro (Fish&Zelenish)

Rezervacija Restoran Faro (Fish&Zelenish)

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Karađorđeva 2-4, Beton hala

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

→ O RESTORANU FARO

 

Faro je najnoviji u nizu projekata kreativnog tima veoma poznatog restorana Fish&Zelenish iz Novog Sada.

Ideja je da se gastronomija, odnosno kulinarsko umeće, i umetnost približe ljudima na autentičan način.

Entuzijazam, strast i saradnja sa lokalnom zajednicom, malim proizvođačima, vinarima i umetnicima suština su ovog koncepta i posebnog iskustva koje dele sa drugima. Fine. Local. Creative. To je moto ovog koncepta i restorana. Sarađuju i sa Vojvođanskim klasterom organske poljoprivrede, kako bi ponuda zaista bila prvoklasna i namenjena čak i onima koji su veoma probirljivi i koji vode računa o tome šta unose u svoj organizam.

S obzirom na to da vlasnici restorana Faro veruju da je svako od nas upravo ono što ume i želi da podeli sa svetom, ponudili su kreativnost i strast kroz koncept pažljivo odabranih tanjira. Zato pozovaju sve da ih posete i da to iskustvo podele i sa drugima.

Ovde se služe biodinamično povrće i voće, sveža riba, meso i sirevi lokalinih proizvođača, harmonično dizajnirana internacionalna i domaća vinska karta uz malo dobre muzike i umetnosti.

Probajte hladna i topla jela, salate, supe, testenine, rižota, meso, kao i fish i zeleniš, koji čine zapećeni brodet, grilovane lignje, brancin file i losos file. 

Ukoliko ste u Novom Sadu, svratite u Fish&Zelenish, u starom jezgru grada, Skerlićeva 2. Ako ste ljubitelj mediteranske kuhinje, domaćeg vina i opuštene atmosfere, samo napred – ovo je pravo mesto za vas! Ovaj jelovnik je autentičan, zasnovan na mediteranskom načinu pripreme hrane, na svežoj ribi, plodovima mora, organskom povrću, domaćim testeninama, grčkim i dalmatinskim predjelima, salatama, maslinovom ulju i mediteranskim začinima.

Odličan je za vegetarijance, ljude koji poste i jedu niskokaloričnu hranu, ali dopada se i pravim gurmanima. Sa ovom klopom odlično se slažu domaća vina i rakije iz čuvenih fruškogorskih podruma i manastira, a za kraj uvek je dobar predlog bermet ili kalvados uz odličan espreso i panakotu.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

Kontakt za restoran Faro rezervacije:  

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)


Elektronske rezervacije za restoran Faro:

Da, rezervacije se vrše direktno preko sajta: www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

Parking:

Da.


Plaćanje kreditnim karticama
:

Da. Restoran Faro prima Visa i Master card.


Engleski jezik
:

Konobari i šankeri u restoranu Faro govore engleski jezik.

Slična mesta:

 

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Faro: 062/262-212

Slike Restoran Faro (Fish&Zelenish)

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Faro (Fish&Zelenish)

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

6 + 8 =
(0) Komentara