Restoran Homa
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Homa

Rezervacija Restoran Homa

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Žorža Klemansoa 19(ugao Dositejeve i Senjanina Ive)

Vidi na mapi

Radno vreme

11:00 - 23:00

Muzika

Prigodna muzika

 

Jedinstveni ambijent, magija gatronomije, najfinija vina i odlična usluga - glavne su karakteristike restorana Homa. Ukoliko želite da uplovite u pravu ozatu gastonomije, ovo se čini kao idealno emsto za vas.

 

RESTORAN HOMA BEOGRAD

 

Restoran Homa je sada već dobro poznati restoran u samom centru zbivanja, koji će vam priuštiti jedisntvene ukuse nacionalne i internacionalne kuhinje u kojima ćete sa ljubavlju uživati. 

Ono što će vas za početak oduševiti, jeste svedeni enterijer koji potpuno opušta i daje prijatnu dozu elegancije sa stilom. Osmišljen je sa prijatnim bojama koje čine ovo mesto toliko jedisntvenim, da će restoran Homa veoma brzo postati vaše novo omiljeno mesto. 

Meni je veoma raznovrstan i osmišljen da za svakoga ima po nešto. Veoma kvalitetan, osmišljen je da zadovolji vegane, vrsne ljubitelje mesa, ribe, poslastica i najfinijh vina. Svako jelo je pripremljeno sa ljubavlju, što se može osetiti već na prvi zalogaj.

Ono što je sigurno, ovde ćete doživeti zaista posebno iskustvo i okusićete jela kakva do sada sigurno niste probali. Za pravi užitak preporučujemo da degustirate vino Vukoje koje dolazi iz Trebinja, a možete ih pronaći i na Dorćolu u lokalu vinska galerija Vukoje

 

RESTORAN HOMA ADRESA

 

Sjajni restoran Homa nalazi se na adresi Žorža Klemansoa 19 (ugao Dositejeve i Senjanina Ive), Beograd.

 

RESTORAN HOMA KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite restoran Homa možete nas kontatirati, a mi ćemo rezervisati emsto za vas. 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Restoran Homa

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Homa

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nina
Nina
Jedan od najboljih restorana u Beogradu
19.03.2021.