Restoran Lafayette
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Lafayette

Rezervacija Restoran Lafayette

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Karađorđeva 2-4, Beograd, Beton hala

Vidi na mapi

Radno vreme

09h - 02h

Muzika

Live / DJ

Kapacitet

300 osoba

Jedinstven, spektakularan, nesvakidašnji klub, konačno je otvorio svoja vrata decembra 2019. godine u Beogradu - Restoran Lafayette Beton Hala. Ovo je mesto za prave hedoniste koji sigurno neće ostati imuni na ovakvo mesto.

 

Lafayette Beograd 

LAFAYETTE BEOGRAD

 

Lafayette kao jedan od novih lokala u Beogradu sa savršenim pogledom na reku u Beton hali, pravi je mali raj za vaš um, oči I nepca. Vrlo ekscentričnog izgleda, ukrašen najmodernijom I najkvalitetnijom rasvetom čini da ovaj klub podseća na svetske najpopularnije klubove I zaista predstavlja pravu senzaciju.

Cuisine cabaret club Lafayette odiše besprekornim luksuzom I komforom, s’ toga ga najčešće posećuju ugledni biznismeni ali i javne ličnosti širom Evrope koji su ovde, može se reći, sada redovni gosti. Svaki delić ovog kluba uređen je sa posebnom pažnjom I osmišljen tako da nas vrati u 30-te ili 40-te godine prošlog veka.

 

Lafayette Beton Hala

 

LAFAYETTE BETON HALA

 

Beton hala je postala bogatija za još jedan lokal a to je restoran Lafayatte. Inače, Lafayette priprada vrsti Cabaret lokala koji je vrlo redak slučaj u Beogradu. Sama reč “kabare” potiče iz Francuske I govori da je reč o vrsti zabavnog pozorišta, što je glavni kontekst ovog mesta I ovde ćete doživeti najlepše trenutke uz raznorazne koreografije u kojima ćete posebno uživati.

 

Lafajet adresa

 

LAFAJET ADRESA

 

Lafajet se nalazi u vrlo poznatoj beogradskoj ulici, na adresi Karađorđeva 2-4 u Beton hali I poslednji je lokal u nizu na ovoj lokaciji. A svim redovnim posetiocima je poznato da se odmah iznad Beton Hale nalazi parking sa dovoljno mesta za sve goste.

Poznato je da će uskoro Beograd na vodi I Beton hala biti spojeni tako da će I stanovnici prestižnog dela “novog” Beograda moći da uživaju svakodnevno u ovom lokalu. Lafayette ima zaista specifičnu I ukusnu ponudu kada je u pitanju kulinarstvo, možete probati najveće specijalitete francuske i azijske kuhinje koje priprema naš poznati šef kuhinje zajedno sa svojim timom i, budite sigurni da ćete biti očarani.

Takođe možete uživati u najboljem šampanjcu, najfinijim vinima stranih I domaćih vinarija kao I koktelima koje imate u ponudi. Naša topla preporuka za vino jeste etiketa vinarije Vukoje, čiji je ukus zaista prava senzacija. Ovo vino pristiže iz Trebinja, čija se vinska galerija Vukoje nalazi na Dorćolu i gde možete degustirati ostala vina. Ono što je sigurno, jeste da vas već prvi gutljaj ovog vina neće ostaviti ravnodušnim. 

Nema sumnje da Cabaret Club Lafayatte definitivno morate posetiti jer zaista obećavaju pravi sprektakl kroz seriju nezaboravnih performansa.

 

LAFAYETTE REZERVACIJE

 

Lafayette rezervacije možete izvršiti pozivom na 062/262-212 a ukoliko ste u gužvi I ne možete da pričate uvek imate opciju da nam pošaljete sms, WhatsApp ili Viber poruku. Dozvolite sebi da osetite nešto što do sada niste.

“Life Is A Cabaret, So Come To The Cabaret.”

 

Lafayette rezervacije

 

Slike Restoran Lafayette

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Lafayette

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Miroslav
Miroslav
Fenomenalno mesto za do sada nevidjeni prvod1
06.02.2020.