Restoran Lotus
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restoran Lotus

Rezervacija Restoran Lotus

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kej Oslobođenja 6, Beograd, Zemun

Vidi na mapi

Kapacitet

262

Novootvoreni restoran kineskih specijaliteta Lotus otvorio je predhodne godine svoja vrata svim posetiocima, i nalazi se na prelepom keju Oslobođenja što daje dodatnu čar ovom restoranu. Nalazi se na početku šetališta što se čini idealnim da posetite ovo meto nakon romantične šetnje kejom.

 

KINESKI RESTORAN LOTUS ZEMUN 


Fantastičan ambijent restorana Lotus potpuno ćevas očarati, jedinstveni enterijer koji deluje vrlo luksuzno i prijatno a opet ukrašen tradicionalnim kineskim ukrasima kako bi doprineo toploj atmosferi i ukusima iz daleke Kine. Svetle boje koje se uklapaju takođe delju prijatno i skladno.

Restoran poseduje veliku prostranu baštu za sedenje sa koje se pruža neverovatan pogled na reku pa će vam se činiti kao da večerate negde na moru. Neverovatni i jedinstveni kineski specijaliteti potpuno će vas ostaviti bez daha u Lotusu, jer kako kažu, sve se priprema na poseban način i na jedinstven recept.

Vrhunski šefovi kuhinje su pravi profesionalci kada je ova vrsta kuhinje u pitanju zato ne sumnjajte u ukuse restorana Lotus.

Pored kineske imate i azijsku kuhinju tako da možete sami odlučiti koja jela vam se najviše dopadaju. Preporuka je da probate prolećne rolnice, goveđu supu sa nudlama, piletinu sa ananasom, teletinu u usijanom tiganju, morske specijalitete sa lignjama, grgečom i račićima, piletinu sa narandžom ili limunom, teletinu u ljutom sečuan sosu itd. Šta god poručili, sigurni smo da će vam se veoma dopasti. Posetite ovaj novi kineski restoran kako biste razumeli o čemu pričamo.

 

LOTUS RESTORAN ADRESA


Prelepi i novi restoran Lotus nalazi se na fantastičnoj lokaciji, na početku Zemunskog keja br 6, što čini ovaj restoran idealnom lokacijom za ručak ili večeru kao iz filma.

 

RESTORAN KINESKE KUHINJE KONTAKT


Ukoliko biste želeli porodični ručak ili neku vrstu proslave u užem krugu prijatelja u restoranu Lotus, možete pozvati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Restoran Lotus

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Lotus

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

5 + 6 =
(0) Komentara