Restoran Madera
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Madera

Rezervacija Restoran Madera

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Kralja Aleksandra 43, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

10:00h - 00:00h Vikednom od 10:00h - 01:00h

Muzika

Lounge

Kapacitet

200 ljudi

Restoran Madera decenijama je nezaobilazno i kultno mesto prestonice. Nalazi se na adresi Kralja Aleksandra broj 43, naslonjena na Tašmajdanski park, uvek je bila celodnevno boravište „viđenih“ Beograđana i onih koji bi to da postanu.

Sadašnji izgled restoran Madera dobio je renoviranjem 2003. godine i jedan je od najlepših mesta u gradu. Sve moderno, savremeno, dizajnerski provokativno, idealno se uklopilo u staru, tradicionalnu atmosferu i ambijent neprevaziđene Madere.

Restoran Madera raspolaže sa 200 mesta, a ono što posebno veseli Beograđane je lepotica među gradskim baštama i čarobnim pogledom na Tašmajdanski park. Krov letnje bašte služi na čast arhitekti i na uživanje gostima. Puna je zelenila, a na stara stabla nonšalantno su okačene vredne umetničke slike.

Posebno treba istaći ponos restorana Madera, a to je nadaleko proslavljena kuhinja! Nije dovoljno reći da se ovde služi izvrsna domaća i internacionalna kuhinja. Ovde je kuvanje čarolija, a gosti namenski dolaze da se počaste jelima koja se i na drugim mestima isto zovu, ali je to ujedno i jedina sličnost. Ovde se jede polako, da uživaju i oči i nepce. Zalogaj, pa pauza, pa zalogaj.
Ako vam se pije vino – birajte! Ima ih sa svih kontinenata, belo, roze, crveno – ali uvek prvoklasno, iz godina najbolje berbe. Tako za ručak, tako za večeru, s razlikom što ćete vam tada uživanje upotpuniti odabrana živa muzika uz repertoar koji ne zna za „nekad i sad“ granice.
Legende Beograda, umetnici, sportisti, političati, biznismeni, javne ličnosti restoran Maderu doživljavaju kao drugu kuću.

Rezervišite vaše mesto pozivom na broj 062/780-100

Slike Restoran Madera

ADRESA Restoran Madera

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde.
Ekipa Kuda Večeras servisa za rezervacije želi Vam Srećnu Novu Godinu.

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 8 =
(1) Komentara
Restoran Madera

Restoran Madera

Restoran Madera se nalazi na Tasmajdanu u okviru parka u blizini crkve Svetog Marka. Madera znaci suma na portugalsko jeziku, a da li je ime restorana Madera imalo veze sa ovim nismo proveravali. Restoran Madera nalazi se na spisku top 10 beogradskih restorana i nasiroko je poznato po cuvenom tatar bifteku i predivnoj basti sa sistemom za hladjenje. Preporucujemo restoran Maderu.
15.05.2017. by Restoran Madera