Restoran Mihailo
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Mihailo

Rezervacija Restoran Mihailo

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Obilićev venac 16, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 00:00

Muzika

Prigodna muzika

 

Ako tražite restoran nacionalne kuhinje, restoran Mihailo čini se kao odličan odabir jer u svojoj ponudi ima nacionalne specijalitete koji će vas oduševiti.

 

RESTORAN MIHAILO BEOGRAD

 

Restoran Mihailo je mesto tradicije i prefinjenih ukusa koji će vas potpuno oboriti sa nogu. U svom sofisticiranom stilu i eleganciji koja odiše ovim restoranom, doživećete prijatne trenutke sa vašim prijateljima i uživaćete u raznovrsnoj ponudi hrane i pića.

Restoran Mihailo osmislio je kombinaciju tradicionalne hrane na moderan način koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim a sigurni smo da ocakve ukuse do sada nsite probali.

Očekuje vas vrhunska usluga i vrlo ljubazno osoblje koje će vam na najbolji način objasniti kako se priprema svako jelo.

Sa obzirom da se restoran nalazi u centru Beogradu, ukoliko se nalazite u blizini restoran Mihailo je topla preporuka za sve prave hedoniste i ljubitelje nacinalne kuhinje.

 

 

RESTORAN MIHAILO ADRESA

 

Restoran Miahilo nalazi se u samom centru grada, na adresi Obilićev venac 16, Beograd.

 

RESTORAN MIHAILO KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite sjajan restoran Mihailo, možete nas kontaktirati a mi ćemo rezervisati mesto za vas. 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

Slike Restoran Mihailo

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Mihailo

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Sonja
Sonja
Prelep restoran!
17.03.2021.