Restoran Mihailo
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Mihailo

Rezervacija Restoran Mihailo

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Obilićev venac 16, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 00:00

Muzika

Prigodna muzika

 

Ako tražite restoran nacionalne kuhinje, restoran Mihailo čini se kao odličan odabir jer u svojoj ponudi ima nacionalne specijalitete koji će vas oduševiti.

 

RESTORAN MIHAILO BEOGRAD

 

Restoran Mihailo je mesto tradicije i prefinjenih ukusa koji će vas potpuno oboriti sa nogu. U svom sofisticiranom stilu i eleganciji koja odiše ovim restoranom, doživećete prijatne trenutke sa vašim prijateljima i uživaćete u raznovrsnoj ponudi hrane i pića.

Restoran Mihailo osmislio je kombinaciju tradicionalne hrane na moderan način koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim a sigurni smo da ocakve ukuse do sada nsite probali.

Očekuje vas vrhunska usluga i vrlo ljubazno osoblje koje će vam na najbolji način objasniti kako se priprema svako jelo.

Sa obzirom da se restoran nalazi u centru Beogradu, ukoliko se nalazite u blizini restoran Mihailo je topla preporuka za sve prave hedoniste i ljubitelje nacinalne kuhinje.

 

 

RESTORAN MIHAILO ADRESA

 

Restoran Miahilo nalazi se u samom centru grada, na adresi Obilićev venac 16, Beograd.

 

RESTORAN MIHAILO KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite sjajan restoran Mihailo, možete nas kontaktirati a mi ćemo rezervisati mesto za vas. 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

Slike Restoran Mihailo

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Mihailo

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Sonja
Sonja
Prelep restoran!
17.03.2021.