Restoran Miris Dunava
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Miris Dunava

Rezervacija Restoran Miris Dunava

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kej Oslobođenja 11e/f, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

Na savršenoj lokaciji, udaljen od gradske gužve i vreve, naalzi se savršen restoran Miris Dunava. Svojim savršenim ambijentom i očaravajućom ponudom, sigurni smo da će vas oduševiti u svakom pogledu.

 

RESTORAN MIRIS DUNAVA BEOGRAD

 

Restoran Miris Dunava Beograd osmišljen je sa posebnom požnjom i ljubavlju, kako bi svakome pružio najbolje ukuse i učinio vaš boravak ovde veoma prijatnim. Sa zadovoljstvom ćemo vam preporučiti specijalitete od ribe koji se pripremaju prema posebnom receptu, a ukoliko ste ipak za nešto drugo, onda to može biti ćureće meso ili recimo roštilj koje takođe savršeno pripremaju.

Vaša jela biće upotpunjena kvalitetnom ponudom vina koja se savršeno uklapaju uz gastronomske specijalitete koji su vam na raspolaganju.

Enterijer restorana Mirs Dunava odiše prijatnim ambijentom i opuštajućom atmosferom. Uređen je tako da izgleda moderno ali svakako diskretno i sa puno ukusa. Sačinjen je od prijatnih boja koje će vam sigurno prijati tokom boravka, a još više će vas oduševiti prostrana bašta tokom letnjih dana koja je idealna za jutarnju kaficu, porodični ručak ili romantičnu večeru sa partnerom.

Uživaćete u čarobnom pogledu koji se prostire duž Dunava kao i u svakom trenutku provedenom u ovom prelepom restoranu.

 

RESTORAN MIRIS DUNAVA ADRESA

 

Prelepi restoran Mirs Dunava nalazi se na odličnoj lokaciji, na adresi Kej Oslobođenja 11e/f, Beograd.

 

RESTORAN MIRIS DUNAVA KONTAKT

 

Ukoliko biste želeli da posetite ovaj prelepi restoran Mirs Dunava i uživate u njihovoj specijalnoj ponudi, možete nas kontaktirati kako bismo rezervisali mesto za vas i vaše prijatelje pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Restoran Miris Dunava

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Miris Dunava

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Pedja
Pedja
Super klopa i super ambijent
11.11.2020.