Restoran Mythologia
- Rezervacije: 062/262-212
(3)

Program Restoran Mythologia

Rezervacija Restoran Mythologia

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Birčaninova 42, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Jazz

Kapacitet

70 ljudi

Adresa: Birčaninova 42, Beograd

Info&Rez: 062/262-212

 

Raskošan, ekskluzivan i donekle zagonetan ulaz u restoran Mythologia daje nagoveštaj da se radi o ambijentu gde se odvijaju najlepši gastronomski doživljaji. Nalazi se nadomak trga Slavija u Birčaninovoj ulici u samom centru Beograda.

Slavoljub Joksović vlasnik restorana, bivši sportista i inžinjer geologije veliki je hedonista: ljubitelj dobrih vina i dobre hrane. Otvaranjem restorana hteo je da stvori mesto koje će posećivati i prepoznati ljudi slični njemu, koji če znati da uživaju u prijatnom ambijentu i praviti dobru atmosferu, prepuštajući se fantastičnim jelima, probranom vinu i besprekornoj usluzi.

Ponuda restorana Mythologia je raznovrsna i zasniva se na nacionalnim kuhinjama, kako evropskih tako i na značajnim kuhinjama mnogih geografski udaljenih naroda i prostora iz raznih krajeva sveta. Tradicionalna modulacija jela internacionalne kuhinje, sa aktuelnim tendencijama kulinarstva, čini ovo mesto atraktivnim za sve ljubitelje dobre i raznovrsne hrane.

U primarnoj ponudi u duhu vrhunskih svetskih restorana, su dominantna jela pripremljena sa najkvalitetnijim osnovama, jela kao što su sosevi tople kuhinje: „holandez“, „pimento“ i „boarne“ pripremljeni na pari, ili tradicionalni sosevi francuske kuhinje: „demi-glas“ i „glas de vijan“, koji služe kao osnova za mnoge poznate sosove. Tu su i sosevi švajcarsko-tirolske oblasti, pravljeni od šumskih pečurki i šumskog voća koji oplemenjuju dušu i telo. Primenom popularne fuzionisane kuhinje ovde možete uživati u jelima sa prostora Japana, Amerike, Kine, Rusije, Skandinavije i Indonezije.

U sklopu restorana nalazi se i vinski podrum kapaciteta oko 6.000 boca, u kom je preko 400 vrsta najboljih vina. Degustaciju i odabir vina gosti mogu učiniti u samom vinskom podrumu, uz pomoć preporuke najboljeg somelijera na našim prostorima.

Slike Restoran Mythologia

Dodatne informacije

Parking

Ulični parking

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

ADRESA Restoran Mythologia

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 4 =
(3) Komentara
Ivan
Ivan
Mythologia je moj omiljen restoran..moderno sređen a hrana savršena..super su
23.05.2019.
tea
tea
stvarno restoran savrsen !
22.05.2019.
Milovan Petrovic
Milovan Petrovic
Bio sam u mnogim restoranima, i veoma volim soseve i prelive sto se gastronomije tice, i, mogu reci da je restoran Mytologia TOP 1 sto se toga tice! Svaka cast, zaista je preukusno i preporucujem svima da dodju i probaju, necete se pokajati!
16.06.2017.