Restoran Osteria Mozzarela
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Osteria Mozzarela

Rezervacija Restoran Osteria Mozzarela

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Uroša Martinovića 31, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna

Autentičan, italijanski restoran pod nazivom Osteria Mozzarela bez sumnje ostaviće vas bez reči. Osvojio je srca svakog beograđanina koji je posetio ovo predivno mesto I pridobio svoje redovne posetioce svojim kvalitetom. Ovo sjajno mesto otvoreno je kako bi vam iskusni kuvar Dejan Stanković, koji za vas sprema ove čarobne uskuse, dočarao prave autentične ukuse Italije. Sigurno se do sada niste toliko približili Italiji kao što ćete se približiti u ovom restoranu, ovde ćete osetiti pravo gastronomsko putovanje.

RESTORAN OSTERIA MOZZARELA BEOGRAD

Ovaj fenomenalni restoran Osteria Mozzarela ušuškan je u novobeogradskom bloku A, tako da će vam odati utisak da ste zaista pobegli od gradske buke I posvetićete se gastronomskom eksperimentisanju. Ljubitelji kvalitetnih specijaliteta I najfinijih ukusa biče oduševljeni ovim restoranom. Pažljivo selektovana Italijanska vina zadovoljiće svaki vaš ukus I učiniće da osetite Italiju na pravi način.

 

Restoran osvaja svojom elegancijom I luksuznim enterijerom. Kvalitetno uživanje I pažljivo biran svaki detalj, učiniće da se ovde iznova i iznova vraćate. Sklop predivnih boja učinio je ovaj restoran neverovatno lepim, ugodnim I idealnim za neke od vaših važnih momenata. Najlepšim dezertima zadovoljiće sva vasa čula I izaći ćete odavde zadovoljni. Zaposleni su vrlo profesionalni I bez sumnje će vam pomoći pri odabiru I preporučiti spacijalitet kuhinje.

 

italijanski restoran novi beograd 

Osteria Mozzarela restoran idealan je da obeležite neki vama važan datum u krugu najbližih prijatelja. Kvalitet, predivan enterijer I pristupačnije cene sinonim su za ovaj lokal. Posetite ga I doživite najlepše momente na italijanski način.

 

RESTORAN OSTERIA MOZZARELA ADRESA

Osteria Mozzarela nalazi se na adresi Uroša Marinovića 31, a radno vreme je svakog dana od 8h do 00h.

Rezervišite posebno i najlepše mesto u ovom restoranu pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, Whatsapp)

Slike Restoran Osteria Mozzarela

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Osteria Mozzarela

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

4 + 9 =
(1) Komentara
Mirko
Mirko
Predivan restoran a hrana je jedna od najkvalitetnijih u Beogradu!
10.02.2020.