Restoran Peng King
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Peng King

Rezervacija Restoran Peng King

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Beogradska, 51, Beograd

Vidi na mapi

Jedan od najinteresantnijih kineskih restorana u Beogradu, Peng King oduševiće vas svojim jedinstvenim ukusima kineske kuhinje. Pre svega, nalazi se u samom centru grada preko puta Pravnog fakulteta tako da laganom šetnjicom možete se uputiti ka njima i uživati u čarolijama koje pripremaju.

 

KINESKI RESTORAN PENG KING

 

U kineskom restoranu Peng King možete jesti što se kaže, na brzaka ukoliko nemate vremena za obrok i duge priče. Zaposleni u ovom restoranu imaju bogato iskustvo kada je pripremanje kineskih specijaliteta u pitanju. Svaki obrok priprema se na poseban način I jedinstveni recept zato ne razmišljajte da li ćete ostati gladni. Porcije su velike I vrlo ukusne,a to će vam potvrditi svako ko je imao prilik da ih poseti. 

Enterijer restorana Peng King je vrlo jednostavan I prijatan pa će vam I sam ručak ili večera biti takvi.

Ako ipak niste u mogućnosti da svratite do restorana, jedinm pozivom možete poručiti sva jela iz menija kako bi vam doneli na kućnu adresu jer imaju I dostavu. Prepustite se ukusima najvećih majstora kada su kineski specijaliteti u pitanju, uverite se da ovakve ukuse još nikada niste isprobali.

 

 

RESTORAN PENG KING ADRESA

Preukusni restoran Peng King nalazi se kao što smo pomenuli, kod Pravnog fakulteta na adresi Beogradska 51.

 

RESTORAN PENG KING KONTAKT

Ukoliko vam je potrebnaj oš neka informacija u vezi restorana Peng King ili rezervacija, možete nas kontakirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber,WhatsApp)

Slike Restoran Peng King

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

ADRESA Restoran Peng King

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 7 =
(1) Komentara
Nikola
Nikola
Super klopica i osoblje!
28.03.2020.