Restoran Protein Global
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restoran Protein Global

Rezervacija Restoran Protein Global

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Lazarevićeva 5, Beograd, Vračar

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 - 23:00

Muzika

Prigodna muzika

 

Svi ljubitelji zdrave hrane definitivno će postati redovni posetioci Protein Global restorana koji priprema ovu hranu sa puno ljubavi. Ukoliko trenirate ili jednostavno se samo zdravo hranite, doživećete pravu eksploziju ukusa u ovim odličnim jelima.

 

RESTORAN PROTEIN GLOBAL BEOGRAD

 

Restorani Protein Global nalaze se na dve lokacije i predstavljaju jedinstveni koncept zrave hrane u kojoj se posebno uživa. Bogata ponuga jela pruštiće vam pravo zadovoljstvo, a nakon kvalitetnog obroka obavezno okusite njihove proteinske palačinke koje se bukvalno tope u ustima.

Ukoliko nemate previše vremena da pravite doručak ili ručak, restoran Protein Global pripremiće vam ukusno i proteinsko jelo koje vam putem dostave može stići za 45 minuta.

U ponudi su zdrava glavna jela, paste i rižota, obrok salate, njihovi specijaliteti, potaži, pirei,sosevi kao i slasne palačinke i šejkovi.

Ako želite da okusite prave stvari koje će vam dati energiju, restorani Protein Globar pravi su odabir za vas.

 

RESTORAN PROTEIN GLOBAL ADRESA

 

Kao što smo rekli, restorani Protein Global nalazi se na dve lokacije, u pitanju su adrese Lazarevićeva 5 i Bulevar Mihajla Pupina 24, Novi Beograd.

 

RESTORAN PROTEIN GLOBAL KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite neki od ova dva sjajne restorana Protein Global, možete nas kontaktirati s mi ćemo rezervisati mesto za vas.

 

 

Slike Restoran Protein Global

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Protein Global

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 5 =
(0) Komentara