Restoran Route 45
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Route 45

Rezervacija Restoran Route 45

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Jurija Gagarina 221, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 00:00

Restoran Route 45 nalazi se na Novom Beogradu u bloku 45 I predstavlja jedan od najlepših restorana u ovom delu grada. Ušuškan I veoma prijatan uvek će vas sa zadovoljstvom dočekati.

 

 

RESTORAN ROUTE 45 NOVI BEOGRAD

Restoran Route 45 je mesto koje odiše prijatnom atmosferom I opuštajućim ambijentom. Pravo je mesto da pobegnete od svakodnevne buke I prepustite se čarobnim ukusima ovog restorana. Pored fantastičnih gastronomskih specijaliteta tu je I bogata ponuda različitih pića koje se nalazi u ponudi.

Prelepa bašta je savršena za osvežavajuće piće tokom letnjih dana sigurno će vam se dopasti kao I u unutrašnjem delu restorana koji je uređen tako da se tokom celog boravka osećate veoma prijatno.

Što se gastronomskih specijaliteta tiče, u ponudi su srpski, grški I italijanski specijaliteti koji će vas već na prvi zalogaj oduševiti.

Ako poželite, ovde možete organizovati različitie vrste proslava do 50 ljudi I prirediti pravu malu intimnu proslavu u kojoj ćete vi I vaši gosti sigurno uživati. Definitivno jedan od najlepših mesta na Novom Beogradu I razlog zbog čega trebate posetit restoran jesu fantastični ukusi iz kuhinje. Uz to, isprobajte vina koja se savršeno uklapaju u ove specijalne ukuse.

 

 

RESTORAN ROUTE 45 ADRESA

Moderni restoran Route 45 nalazi se u prelepom delu grada Beograda, odnosno na Novom Beogradu u bloku 45, na adresi Jurija Gargarina 221.

 

RESTORAN ROUTE 45 KONTAKT

Ukoliko poželite savršeno mesto u restoranu Route 45, rezervišite vaše mesto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber,WhatsApp)

Slike Restoran Route 45

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

i


ADRESA Restoran Route 45

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Bole
Bole
Dve narkomanke... uzas
26.10.2019.